Muhabbet kuşum hasta mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erenparj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erenparj

Yeni Üye
merhaba kuşum 1 yaşında dişi arada sırada kafasını tümseğe dayayıp sanki kusmaya çalışıyor gibi yapıyor beni görünce hmen vazgeçiyor yanıma geliyor bir de uzun zamandır kendini kaşıdıktan sonra kuru bi şekilde tıksırıyo ağzında ıslaklık yok bazen 2 defa yapıyo aldığım yer normal diyordu takmadım ama bağlantılımıdır bilmiyorum dışkıları şu şekilde https://hizliresim.com/7cnmf6t

Kuşun da güncel videosunu çekip paylaşın video sesi açık olsun.

Streamable.com veya youtube kullanabilirsiniz

güncel olarak çok hareketli bi kaç defa onu denedim ama telefonu görünce hemen hareketi yapmayı bırakıp telefona doğru uçuyor

güncel olarak çok hareketli bi kaç defa onu denedim ama telefonu görünce hemen hareketi yapmayı bırakıp telefona doğru uçuyor
Kızışmış büyük ihtimalle. Eğer sizi görünce ilgisi dağılıyorsa hastalık kusması değildir. Hastalık kusması olsa sizi görse de kusmaya devam ederdi. Muhtemelen yavru besleme taklidi yapıyor. Dışkıkarı da normal. Yine de tünekteyken bir videosunu paylaşın her ihtimale karşı.

Kızışmış büyük ihtimalle. Eğer sizi görünce ilgisi dağılıyorsa hastalık kusması değildir. Hastalık kusması olsa sizi görse de kusmaya devam ederdi. Muhtemelen yavru besleme taklidi yapıyor. Dışkıkarı da normal. Yine de tünekteyken bir videosunu paylaşın her ihtimale karşı.
çekmeye çalışacağım eve geçince peki tıksırmasına ne diyorsunuz normal bi davranış mı acaba

Sık yapıyorsa değil sadece kaşındıktan sonra yapıyorsa normal

Geri