alph
Onursal Üye
Dışarı çıktığında üşütmüş olması mümkün mü?Dun gece götürmüştüm bugün akşam geldiğimde böyleydi
Dışarı çıktığında üşütmüş olması mümkün mü?Dun gece götürmüştüm bugün akşam geldiğimde böyleydi
Araçla gittik ve üstüne şal örtmüştümDışarı çıktığında üşütmüş olması mümkün mü?
Umarım sabaha kadar dayanırDışkısına baktım, sıvı kaybı çok fazla..
1,2 gün ge oral verin. Eczaneden alın. Şuan üretimden kalktı ancak bazı eczanelerde bulunuyor. Tam dolu suluğa 2,3 pirinç tanesi kadar ekleyin. Ge oralı verdikten sonra tekrar dışkı fotoğrafı atın bakalım.
Eğer kuş yem yemiyorsa yumurta haşlayın, sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin. Çay kaşığı ya da şırınga ile kuşa yedirin. Aç kalmaması önemli..
İnşallah..Umarım sabaha kadar dayanır
Öldü malesef yardımlarınız için teşekkürlerİnşallah..
Çok üzüldüm. Keşke daha fazla yardımcı olabilsyedik.Öldü malesef yardımlarınız için teşekkürler
Öldü malesef yardımlarınız için teşekkürler
Başınız sağolsun.Öldü malesef yardımlarınız için teşekkürler
Öldü malesef yardımlarınız için teşekkürler
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun.
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun.
Tekti teşekkür ederimkuşunuzun resmi ve dışkısına göre muhtemelen bakteriyel enfeksiyon nedeniyle ölmüş. başka kuşunuz varsa antibiyotik tedavisi uygulamanızı öneririm
Hayırlısı ne diyebilirim ki elinizden geleni yaptınız teşekkürlerÇok üzüldüm. Keşke daha fazla yardımcı olabilsyedik.