Erdal_onalan
Yeni Üye
Muhabbet kuşum sürekli hapsiriyor ve ensemde su hissediyorum hapsurunca tüylerini ikide bir kabartıyor ve kaşınıyor annem arada çay içirdi hafif hafif acaba hastalandı mi
Kuşlara çay içirmeyin. Videosunu ve güncel dışkısını paylaşabilir misin?Muhabbet kuşum sürekli hapsiriyor ve ensemde su hissediyorum hapsurunca tüylerini ikide bir kabartıyor ve kaşınıyor annem arada çay içirdi hafif hafif acaba hastalandı mi
Kuşlara çay içirmeyin. Videosunu ve güncel dışkısını paylaşabilir misin?
Kuşlara çay içirmeyin. Videosunu ve güncel dışkısını paylaşabilir misin?
normalde hapşururlar onda sıkıntı yok hapşurunca ağzından su çıkıyor benimkininde biizde çay içiriyoruz ama dışkısı çok değişikMuhabbet kuşum sürekli hapsiriyor ve ensemde su hissediyorum hapsurunca tüylerini ikide bir kabartıyor ve kaşınıyor annem arada çay içirdi hafif hafif acaba hastalandı mi
İlk defa gördüm böyle bir diskiyi 1 aydır aldım kuşumu ev üretimi tek kafesten ele alışık falan filan ama korktum diskiyi goruncenormalde hapşururlar onda sıkıntı yok hapşurunca ağzından su çıkıyor benimkininde biizde çay içiriyoruz ama dışkısı çok değişik
Çay içirmeyinnormalde hapşururlar onda sıkıntı yok hapşurunca ağzından su çıkıyor benimkininde biizde çay içiriyoruz ama dışkısı çok değişik
tamam ama nedenki annem eski kuşuna hep içirirdi kuşa bişey olmadıÇay içirmeyin
bişey olmaz diye düşünüyorum ama bilgili üyeler daha iyi bilir @yao akoİlk defa gördüm böyle bir diskiyi 1 aydır aldım kuşumu ev üretimi tek kafesten ele alışık falan filan ama korktum diskiyi gorunce
hmm peki teşekkür ederimKafeinli içecekler kuşların bağırsak yapısını zamanla bozar. Siz ilk başlarda sevdiği için veriyorsunuz fakat ileride ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.