Kivim benim
Meraklı Üye
Kapida odeme yapabilecegim bi site onerirmisiniz? Tesekkurler..
Bir tane akıllı yemliği internetten alırsan standart tip akıllı yemlik çok pahalıya gelir.
Nerede oturuyorsun?
Bir tane akıllı yemliği internetten alırsan standart tip akıllı yemlik çok pahalıya gelir.
Nerede oturuyorsun?
İzmirde bir sürü malzemeci var. Bence izmirli arkadaşlara bir danış. İnternetten alışverişe gerek yok. [MENTION=8970]Berkay ERDİNC[/MENTION] sen bir yer önerebilir misin İzmirde?
Akıllı yemlik yuvarlak kafese uymayabilir. Kafesin fotoğrafını eklersen bakarız.
Nerede oturuyorsun?
Levent Bey haklı, benim kafesim için mybestpetshop'tan aldığım akıllı yemlik kocaman oldu takamadım tünekler de çok uzun geldi onu da takamadım suluk da büyük geldi. Anlayacağınız aldığım o kadar malzemeden bir tek yemi kullanıyorum. Yerinden almak daha mantıklıymış bu tarz şeyleri onu anladım. Şimdi ya kafesimi değiştirmek zorundayım ya da eşyaları çöpe atmak durumundayım.
Kesin bir şey söylemek zor. Kafes dairesel olasa da kapı boşluğu uygun ancak ölçü uyar mı bilemeyecem. alıp denemek lazım. Bu iki yemlik yavrucaklara 2 gün yeter aslında. Akıllı yemliğe gerek var mı?
O kadar cok yiyolarki surekli ufluyorum bide karistirarak yiyolar cok yem ziyan oluyor bilemedim yabi kusum icine girip ayagiyla eseliyo hatta
yemliğin kuşların eşelememesi içic üstündeki şeyi yokmu nasıl anlatıyım kapak mı ne![]()
Sen al bi akıllı yemlik dene. Kafes içine değil kapısına takmalısın. Olmuyorsa böyle idare edersin. İnternetle uğraşma. Zaten 3-5lira birşey.
benim de ön tellere uymamıştı akıllı yemlik. kapının tekinin yayını söktüm. yemliği bir köşeye sıkıca sabitledim (vida ve civata kullandım, vidanın ucu yemliğe bakacak şekilde). hiç sorun olmadı. sallanma, düşme kaçma riski yok. yanda kalan 1 cmlik açıklığı da kapıyla giderdim.
Profilindeki bebek kuslar cok guzelmis![]()