Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar muhabbet kuşum bu sabah yediği yemi kustu ve sürekli kusmaya başladı.
Hiç ötmüyor sürekli uyuyor hareket etmiyor. Korkuyorum ne yapmalıyım. Hiçbir şey yemedi
soğuk algınlığı olabilir yada kafeste kuş kumu varmı birde kuş erkek olduğu için içgüdüsel yapıyor olabilir kafasını sallayarak mı kusuyor yani öterek bi yerlere gagasını vurarak
veterinere götürün yada bir kuşçuya onlar size gerekli ilacı vs vs verecektir bu saatte veteriner yoktur açık yakınlarda bi kuşçu varsa anlatın durumu zehirlenmişte olabilir kuş
Kuşçulara götürmeyin. Bileni var bilmeyini var. Satmak için değişik ilaçlar verir. Vitaform katın suyuna veterinere götürmezseniz eğer. Ya da aviastım kuşçudan bulursunuz. İçmezse de şırıngayla ağzına sıkın ilaçlı suyu. Yem yemesi için şu an çok ısrarcı olmayın
Kuşum bugün çok iyi keyifli yemini de yiyor bizimle birlikte kahvaltı da yaptı beyaz peynir ve patates yedi
Konuşuyor şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. İnşallah bir daha böyle birşey yaşamayız
Bende de aynı olay oldu . Sürekli uyuyor ve arada bir kusuyor. Zehirlenmesi nerdeyse imkansız çünkü her zaman ki yeminden yedi . Suyuna vitamin koydum , içti ama hala böyle . Nasıl düzelir lütfen yardım edin !