Muhabbet kuşum mantar olabilir mi

Ona hocam kuşu fazla ürkütmeden nasıl bakarım https://streamable.com/k5ryp3
Maalesef durum ciddi. Selçuk hoca girince size ilaç konusunu yazar.

Kursağına bakabilmeniz için elinize alın yüzü size dönük olacak,kursak yani göğüs kısmına hafifçe üfleyip derisini kontrol edin kursak bölgesini yani. Şişlik varsa anlaşılır zaten.

Maalesef durum ciddi. Selçuk hoca girince size ilaç konusunu yazar.

Kursağına bakabilmeniz için elinize alın yüzü size dönük olacak,kursak yani göğüs kısmına hafifçe üfleyip derisini kontrol edin kursak bölgesini yani. Şişlik varsa anlaşılır zaten.
Hocam görebildiğim kararı ile kursak şişik değil ama yavaş yavaş jiletli göğüs oluyor su içirmeye çalıştım red etti dal darı yemeye çalıştı ama darı salya oldu

Triflucan alın demiştim aldınız mı? Eczanelerde bulunur. Bulamazsan mikostatin alın.

Kuşun durumu gittikçe ağırlaşıyor anlaşılan. Ve bana kalırsa bu kuş kusuyor da.
Eczaneden triflucan şurup alın. 50 ml içme suyuna 6 damla katın. En az 7 gün devam edin ara vermeden. İçmez ise sabah 1,akşam 1 damla ağzına damlatın ilaçtan.
Triflucan bulamazsanız mikostatin alın.
Bu ölçüde kullanın. İlk kullandığınız gün gelişmeleri yazın.

Ağzına da damlatayım mı?esi var aynı sulugu kullanmaları etkiler mi? Eritrotek e devam edeyim mi ?
Triflucan mikostatin bunlar antifungal ilaçtır yani mantar ilacıdır.
Kuş suyundan içmiyor ise ağzına 1 damla ilaçtan veriniz. İçtiğinden emin olunuz. Geri çıkarıp çıkarmadığını kontrol edin. İlacı geri çıkarır ise işe yaramaz. 1 damla vereceksiniz ama.
Eğer zaten suyundan içiyor ise 50 ml suya 6 damla ilaçtan katın. Suluk kafeste kalsın gün boyu. Diğer kuşlar da içebilir. Zaten mantar varsa bulaşıcıdır diğer kuşlara da geçmiş olabilir. Dişi kuş da içebilir.
Bu arada yeni güncel dışkı görelim.

Kuş suyundan içmiyor ise ağzına 1 damla ilaçtan veriniz. İçtiğinden emin olunuz. Geri çıkarıp çıkarmadığını kontrol edin. İlacı geri çıkarır ise işe yaramaz. 1 damla vereceksiniz ama.
Eğer zaten suyundan içiyor ise 50 ml suya 6 damla ilaçtan katın. Suluk kafeste kalsın gün boyu. Diğer kuşlar da içebilir. Zaten mantar varsa bulaşıcıdır diğer kuşlara da geçmiş olabilir. Dişi kuş da içebilir.
Hocam ilacı geri çıkartmasını nasıl engellerim ?Hatta hocam nasıl ağzına damlatacağımı anlatabilir misiniz ?

Tam olarak ne oldu emin değilim ağzında çok fazla salya vardı gagasının köşesinden verdim
Kafeste iken biraz hareketlendi kusma hareketi yaptı baloncuk çıkarttı

İlacı verir vermez kustu ise tekrar 1 damla verin ilaçtan.

Geri