Muhabbet kuşum Nefes sorunu hastalık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arsı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anne ve yavru kuşların durumu nedir? Yavrular kaç günlük? Öğürme kusma var mı onlarda? Erkek kuşun ağız içini kontrol edin damak kısmını falan,lezyon var mı bakınız. Kuşların ağzını koklayın kötü koku var mı?
annede sıkıntı yok gibi gözukuyor yavru kuşlarda yatıyor normal şekilde bi sorun göremedim yavrularda yavruların 5 tanne var 2 tanesi 14 gunluk diğeri 9 diğeri 6 diğeri 4 diğeri 5 ağzını koklayamadım şuan yaklaştırmıyor bakamadım

Anne ve yavru kuşların durumu nedir? Yavrular kaç günlük? Öğürme kusma var mı onlarda? Erkek kuşun ağız içini kontrol edin damak kısmını falan,lezyon var mı bakınız. Kuşların ağzını koklayın kötü koku var mı?
annede bi sıkıntı yok gibi gozukuyor yavru kuşlar yem yiyor annenin ağzından ondada bi sorun yok gibi gözukuyor damak koku bakamadım yaklaştırmıyor yaınına ama erkek olan nefes alırken verirken ses geliyor baya ve kuyruğu aşşa yukarı sallanıyor öğurme kusma yok sadece baba yavrulara ve dişiye kusuyor

şuan gece ne yapabilirim tık tık yapıyor ağzıyla nefes alır verirken ses geliyor ve kuyruğu titriyor elimdede o solunum destek takviyemi ne var işte o kullanayımmı şimdilik bugun yoksa yarın deidğiniz ilacı alıp onumu kullanayım yarın

şuan gece ne yapabilirim tık tık yapıyor ağzıyla nefes alır verirken ses geliyor ve kuyruğu titriyor elimdede o solunum destek takviyemi ne var işte o kullanayımmı şimdilik bugun yoksa yarın deidğiniz ilacı alıp onumu kullanayım yarın
Kullanın ama ilaç değildir, nefesi biraz açabilir belki bir nebze fayda sağlayabilir. Eğer guatr varsa atemfrei işe yaramaz.

Yarın erkek kuşu ayırın. Sabah su vermeyin susasın biraz 4-5 saat kadar. Suluğun sadece alt haznesini dolduracak kadar suya 25 ml suya 1 damla iyot katıp verin. Dişiye de tam suluğa 1 damla katarak verin. Yarın akşam gelişmeleri yazın ona göre yol çizeriz. Büyük ihtimalle ilaç kullanmak gerekecek. Eczaneye gitmişken triflucan da alın. Bahsettiğiniz koku normal değil mantar olabilir kuşlarda. Elinizde bulunmalı triflucan.

Yarın erkek kuşu ayırın. Sabah su vermeyin susasın biraz 4-5 saat kadar. Suluğun sadece alt haznesini dolduracak kadar suya 25 ml suya 1 damla iyot katıp verin. Dişiye de tam suluğa 1 damla katarak verin. Yarın akşam gelişmeleri yazın ona göre yol çizeriz. Büyük ihtimalle ilaç kullanmak gerekecek. Eczaneye gitmişken triflucan da alın. Bahsettiğiniz koku normal değil mantar olabilir kuşlarda. Elinizde bulunmalı triflucan.
Triflucan varmış zaten elinde. Bactrim falan da varmış ilk mesajında bahsetmiş.

Geri