Selen cilingir
Yeni Üye
ARKADASLAR BİR AY ONCE BİR MUHABBET KUŞU ALDİM VE ASİRİ DERECEDE SALDURGAN EĞİTİME YANASMİYOR ELLERİMİ İSİRİYOR KACİYOR BİR TURLU BANA GELMİYOR
NE YAPMALİYİM

Haklisin neden ole anlamiyorum karsisinda oturuyorum benimle konusmaya calisiyor adini soyluyorum bakiyor yaklasmaya gelince yaklasmiyorKarekteri ile alakalı.
Korkuyor olabilir senden. Benim annemi çok severken kardeşimden çok korkuyorHaklisin neden ole anlamiyorum karsisinda oturuyorum benimle konusmaya calisiyor adini soyluyorum bakiyor yaklasmaya gelince yaklasmiyor
Alla alla neden korkuyorkiKorkuyor olabilir senden. Benim annemi çok severken kardeşimden çok korkuyor
Öncelikle korkması çok normal sen kendini zararsız olarak tanıtmadığın sürece korkar bu süre içerisinde 1 hafta boyunca kafesten çıkarma. Elini kafese sok ani hareketler yapma kaçıyorsa elini kıpırdama bir süre sonra kaçmaktan vazgeçicektir.sonra yavaşca yaklaştır yine eline atlamaz karnını ittir eline çıkacaktır.bunu her gün yap. Daha hızlı alıştırmal için eline yulaf dök elinden yesin senin zararsız olduğunu anlar. Bu kadar korkak değilse mesaj atAlla alla neden korkuyorkianlamadim bizim evde herkese karai ole oraya gittiginde bana yakin olani n yakinda durani almisdim
ama simdi korkuyor
nasil korkusunu ben dusurebilirim
![]()