Muhabbet kuşum sulu dışkı yapıyor

oceanp

Yeni Üye
Merhabalar . Muhabbet kuşum tüy döneminde genelde ishal oluyor. Olduğum yerdeki veteriner sindirim sisteminin normal olduğunu söylemişti prebiyotik vermişti toz halinde. 1 aya yakın kullandım. Ondan önce de kullanirdim düzenli.Tüy degisim zamanıdır diye ishal olduğunu düşündüm ama tuyden çıktı hala ishal. Hatta bazen su gibi dışkı içinde çok az yeşil oluyor. Bazen de koyu renk yeşil oluyor ama genelinde cıvık ya da su gibi. Suan gagasinin yanında tüylerin altında belli belirsiz bir deri kabarmasi var gibi . Yeme ve içmesinde sorun yok enerjik. Ama dışkısı bir öyle bir böyle. Tüy döneminden sonra duzelmemesi beni düşündürdü. Normalde tüy döneminde olur ama geçerdi. Suan gecmedi türlü yazılar okudum size danışmak istedim lütfen yardımcı olur musunuz? 1 ay önce de iç dış parazit yaptırdım. Dışkı bazen full su bazen sulu yeşil oluyor bazen koyu renk bazen açık renk tek tip değil.

Kuşu görmeden ne diyelim..

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkıların görüntüsünü flaşsız efektsiz çekip paylaşın.

Foto : hızlı resim com
Video : streamable.com veya youtube
Bu siteleri kullanabilirsiniz buraya link atın.

Merhabalar . Muhabbet kuşum tüy döneminde genelde ishal oluyor. Olduğum yerdeki veteriner sindirim sisteminin normal olduğunu söylemişti prebiyotik vermişti toz halinde. 1 aya yakın kullandım. Ondan önce de kullanirdim düzenli.Tüy degisim zamanıdır diye ishal olduğunu düşündüm ama tuyden çıktı hala ishal. Hatta bazen su gibi dışkı içinde çok az yeşil oluyor. Bazen de koyu renk yeşil oluyor ama genelinde cıvık ya da su gibi. Suan gagasinin yanında tüylerin altında belli belirsiz bir deri kabarmasi var gibi . Yeme ve içmesinde sorun yok enerjik. Ama dışkısı bir öyle bir böyle. Tüy döneminden sonra duzelmemesi beni düşündürdü. Normalde tüy döneminde olur ama geçerdi. Suan gecmedi türlü yazılar okudum size danışmak istedim lütfen yardımcı olur musunuz? 1 ay önce de iç dış parazit yaptırdım. Dışkı bazen full su bazen sulu yeşil oluyor bazen koyu renk bazen açık renk tek tip değil.

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkıların görüntüsünü flaşsız efektsiz çekip paylaşın.

Son dışkılari ekledim.bir komple su bir suyun içinde biraz katı kısım bir cıvık yeşil çeşitli şekilde yapıyor. Gagasinin kenarında da çok hafiften bir et kızarması var gibi. Her gün yem su değişirim odasını silerim. Parazit damlası yapıldı. Halsizligi de yok çok şükür

Son düzenleme:
Kuşun bağırsak florası bozuk büyük ihtimalle. Size enzim içerikli bir probiyotik başlamanızı öneririm probac 1000 veya prozim plus olabilir. Ayrıca kullandığınız yemin tazeliğini kontrol edin. Yem kaynaklı da olabilir.

Kuşun bağırsak florası bozuk büyük ihtimalle. Size enzim içerikli bir probiyotik başlamanızı öneririm probac 1000 veya prozim plus olabilir. Ayrıca kullandığınız yemin tazeliğini kontrol edin. Yem kaynaklı da olabilir.
Cok teşekkür ederim peki bu prebiyotiklerin kullanımı nasıl oluyor , şimdi yazınızı okuyunca netten baktım da 1 litre suya 5 gr diyor bizim suluk ölculerimize göre değil de daha büyük sayıda kus bakimina göre anlatılmış. Benim kullandığım prebiyotik toz seklindeydi yem üzerine serpiyordum her gün seklinde . Bu prebiyotik de her gün karıştırılması gerekiyor mu

Cok teşekkür ederim peki bu prebiyotiklerin kullanımı nasıl oluyor , şimdi yazınızı okuyunca netten baktım da 1 litre suya 5 gr diyor bizim suluk ölculerimize göre değil de daha büyük sayıda kus bakim göre anlatılmış. Benim kullandığım prebiyotik toz seklindeydi yem üzerine serpiyordum her gün seklinde . Bu prebiyotik de her gün karıştırılması gerekiyor mu

Yarım suluğa mercimek tanesi veya 5 damla. Yeme serince dibe çöker pek faydalanamaz.

Kuşun bağırsak florası bozuk büyük ihtimalle. Size enzim içerikli bir probiyotik başlamanızı öneririm probac 1000 veya prozim plus olabilir. Ayrıca kullandığınız yemin tazeliğini kontrol edin. Yem kaynaklı da

Yarım suluğa mercimek tanesi veya 5 damla. Yeme serince dibe çöker pek faydalanamaz.
Probac 1000 sipariş verdim gelince kullanacağım teşekkür ediyorum

Peki sizce gaga kenarındaki o et kısmın bu durum ile bir bağlantısı var mi
Gagadaki et parçası ayrı bir durum. Resim net olmadığı için et parçası mı yoksa başka birşey mi göremedim açıkçası.

Geri