Muhabbet kuşum vik vik vik ses çıkarıyor gün içinde ve çoğunlukla gece

Parazit ilacı kullanmışsanız bunu neden tekrar satın aldınız ki ? Gerek yoktu. Almadan önce sorsaydınız keşke. İptal edebilirsiniz. Siz soruma cevap verin.

Parazit ilacı kullanmışsanız bunu neden tekrar satın aldınız ki ? Gerek yoktu. Almadan önce sorsaydınız keşke. İptal edebilirsiniz. Siz soruma cevap verin.
yok aldım derken yani o zmn aldım 1 2 damla ensesine yaptım fayda göstermedi şu iyotlu damlayı içirdim şimdi 1 damla yarım suya koydum gözlemliyorum şimdi kuşu antiboytiğim bitti yarın suyunu değişcem ama bu iyot ilacına şey demiş eczaneden alırken bunu boğazına sürcen demiş biz suyuna damlatık bir şey olmasın birde garip bir kokusu var

Hocam suyuna damlatarak verin korkmayın. 10 larca kuşa kullandık şimdiye kadar. İyileşen kuş hikayeleri diue aratın forumda ve kullananları görün. Düzelen çok kuş oldu iyot takviyesiyle. Boğaza sürmek evet olabilir ama etkisi çok geç ortaya çıkar. Siz sabah suyunu 50 ml suya 1 damla şeklinde yenileyin. Sonraki günler tam suluğa 1 damla. Evet tendirdiot gibi kokar ve bu normaldir.

Hocam suyuna damlatarak verin korkmayın. 10 larca kuşa kullandık şimdiye kadar. İyileşen kuş hikayeleri diue aratın forumda ve kullananları görün. Düzelen çok kuş oldu iyot takviyesiyle. Boğaza sürmek evet olabilir ama etkisi çok geç ortaya çıkar. Siz sabah suyunu 50 ml suya 1 damla şeklinde yenileyin. Sonraki günler tam suluğa 1 damla. Evet tendirdiot gibi kokar ve bu normaldir.
şuan dediğinizi yapıyorum umarım iyileşir iyileşirse çok dua edicem size

bu gün iki defa içirdim ve sesi kesildi gibi galiba iyileşiyor bu iyotla valla allah razı olsun ama daha kesin değil birde akşam bakıcam azaldıysa iyileşiyor demek

İki defa içirdim derken ? İyotlu su tam gün kalmalı önünde. Günde eşit aralıklarla 2 kez yenileyerek verin.

O zaman iyot işe yaramış diyebiliriz. 4-5 gün devam edin ama. Yarından itibaren tam suluğa 1 damla katarak verin. Suluktan su içmemesi ilginç siz öyle alıştırmışsınızdır. Sizde evde yokken susuz mu kalıyor ?

O zaman iyot işe yaramış diyebiliriz. 4-5 gün devam edin ama. Yarından itibaren tam suluğa 1 damla katarak verin. Suluktan su içmemesi ilginç siz öyle alıştırmışsınızdır. Sizde evde yokken susuz mu kalıyor ?
aslında içiyor suluktanda ben görmüyorum galiba ben işimi garantiye almak için elimlede içiriyorum

Geri