Muhabbet kusum yumurta belirtileri gosteriyor fakat 3 gundur yumurtlamadi. Endiselenmeli miyim?

Yuukiee

Yeni Üye
Merhabalar 1 yaslarinda muhabbet kusum var ve bundan birkac gun once yumurtasi oldugunu fark ettim. Kusum cok enerjik disari cikmak icin can atiyor esiyle iyi anlasiyor fakat yumurta hala cikmadi. Bu onun ilk yumurtasi ve yumurta mamasindan kalamar kemigine herseyi tam. Fakat korktugum yumurta sikismasi. Kuslar ilk yumurtalarini kac gunde yumurtluyorlar bilgisi olan varsa aydinlatirsa cok sevinirim :) ayrica nefes almasinda sikinti yok yuvasindan cikartinca ilk isi kocaman kakalamak oluyor erkek onu besliyor fakat nerede okusam iki gunde bir yumurta cikmasi lazim dendi. Bu onun ilk yumurtasi sizce sikismis olabilir mi?
kloakasi sismis durumda nasil fotograf koyabilecegim bilmiyorum :( yardimci olabilirseniz sevinirim

Kuşun videosunu çekip paylaşın ve son dışkıları..
Video : streamable.com ya da youtube
Foto : hızlı resim com

Yazımı okuyun belirtiler varsa uygulamayı yapın,nasıl müdahele edileceğini yazdım yazımda.

Yazımı okuyun belirtiler varsa uygulamayı yapın,nasıl müdahele edileceğini yazdım yazımda.

agzindan nefes alip vermiyor ayrica cok bastirmadan yumurtayi hissedebiliyorum kloaka etrafi mor yani deri gibi kan gibi kirmizi belirtisi veya kan belirtisi yok bu gun cok enerjikti yerinde durmuyordu disariya cikmak icin bu onun ilk yumurtasi fakat ciftlestiklerini daha goemedim sanirim kizginlik yumurtasi :( ilk cikacak olan yumurta kac gune gelir? bu belirtileri verdikten sonra ne zaman yumurta gelir bulamadim. yardimci olursaniz sevinirim gerekli tum bilgileri verebilirim :)

2 gün içinde yumurta gelecektir. Gelmezse müdahale şart. Ayrıca aşırı halsizlik kabarma falan olursa yazın.

Evet ilk çiftleşmeden yaklaşık 1hafta sonra gelir yumurta.

agzindan nefes alip vermiyor ayrica cok bastirmadan yumurtayi hissedebiliyorum kloaka etrafi mor yani deri gibi kan gibi kirmizi belirtisi veya kan belirtisi yok bu gun cok enerjikti yerinde durmuyordu disariya cikmak icin bu onun ilk yumurtasi fakat ciftlestiklerini daha goemedim sanirim kizginlik yumurtasi :( ilk cikacak olan yumurta kac gune gelir? bu belirtileri verdikten sonra ne zaman yumurta gelir bulamadim. yardimci olursaniz sevinirim gerekli tum bilgileri verebilirim :)
Popo kısmının fotosunu atabilirseniz atın. Çok morarma varsa yazımda paylaştığım şekilde uygulama yaparak yumurtayı çıkarın.

Popo kısmının fotosunu atabilirseniz atın. Çok morarma varsa yazımda paylaştığım şekilde uygulama yaparak yumurtayı çıkarın.
merhabalar bugun eve geldigimde yumurtlamisti tesekkur ediyorum :) ilk yumurta gelsikten sonra ne yapilmali cok fazla bilgim yok. Eger bilgilendirirseniz veya yazmis oldugunuz bir yazi varsa iletirseniz sevinieim :)

Multi mineral ve probiyotik desteği verin. Başka yapacağınız çok birşey yok. Sürece bırakın.

Geri