Çinel.mengü
Yeni Üye
Kusum saglikli yeni gordum kusumun ayak parmagi morarmis bilegine dogru cikiyor ndn olabilir.
Sismis gibiKusum saglikli yeni gordum kusumun ayak parmagi morarmis bilegine dogru cikiyor ndn olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 54257
ip falan dolanmış olabilir mi? ya da darbe aldığına falan şahit oldunuz muHafif
Sismis gibi
Hyrip falan dolanmış olabilir mi? ya da darbe aldığına falan şahit oldunuz mu
Elinizi biraz ıslatıp morluğu yavaşça ovalamayı deneyebilirmisinizMorluk yukariya cikiyo gibi gorunuyor ayagina basiyor ama 1-2 dk sonra tek ayakla duruyo
Tm hemen deniyorumElinizi biraz ıslatıp morluğu yavaşça ovalamayı deneyebilirmisiniz
Senin için araştırdım strese dayalı olabilir veya kafes içerisinde bir çarpmayla olabilirmişTm hemen deniyorum
Hiç odadan çıktığınız oldu muTesekkur ederim ama benim kusum kafeste diyildi yatagin uzerinde topuyla oynuyordu
Bazenleri takilabiliyo tulune hmm evet tesekkur ederimKafesin etrafında tül varsa takılmış olabilir sonra kurtulmuş olabilir
Morarmış muhtemelen 1-2 gün içerisinde geçer geçmezse bilgilendirirsiniz sağlıcakla kalın tüyü kadar ömrü olsun sıcaklığını sormamın sebebi kangrende kan yenilenmediği için ordaki kan soğurHyr ayni sicaklikta
İyi gecelerMorarmış muhtemelen 1-2 gün içerisinde geçer geçmezse bilgilendirirsiniz sağlıcakla kalın tüyü kadar ömrü olsun sıcaklığını sormamın sebebi kangrende kan yenilenmediği için ordaki kan soğur