GokhanBalxı
Yeni Üye
Havaların sıcak olması sebebiyle bir sıkıntı olmaz fakat yinede rüzgâr alan bir yerde bırakma kuruyana dek,hayırlı günler.
Ama ben sadece suyla oldu her yeri ıslandı ölmez dimiÖlmez güneşe bırak birazcık ben tekneye su doldurup dalinle her yerini yıkamıştım bir şey olmadı
Şampuan kullanılmaz zararlı.Ölmez güneşe bırak birazcık ben tekneye su doldurup dalinle her yerini yıkamıştım bir şey olmadı
Kuş silkelenir zaten, güneş gören bir yere koyun orada tüyleri kuruyacaktır. Ölmez Allah korusun, telaşlanmayın.
Hiçbir şey olmaz korkmayın. Ben haftada 2 kere yıkıyorum suyla çok seviyor. O kendini kurutur bakım yapar zaten. Dışkısı su gibi olur dert etmeyin. Hem o da bu sıcakta serinlemiş oldu güzel bir şey yani
Bi kac gun sokakta kalmisti cok kirliydi mecbur yikamak zorunda kaldim beyaz kus griye donmustuŞampuan kullanılmaz zararlı.
Valla bende dalinle yikamayi baya dusundum tuyleri cok fena ama yap.adim .sirkeli suyla idare ediyoruz suan hic olmazsa benimde baska carem kalmiycakBi kac gun sokakta kalmisti cok kirliydi mecbur yikamak zorunda kaldim beyaz kus griye donmustu