6 Aralık 2025 de daha 3-4 haftalık bir muhabbet kuşu sahiplendim. Tüyleri tam çıkmamıştı. Kuşumu 15-20 gün dışarı çıkarmadım. İlk dışarı çıkardığımda dışarı baktı baktı daha sonra kafesin üstüne çıktı. Kafesin üstüne çıkınca birden uçtu salonda 3-4 tur attı ve en sonunda duvara çarptı yere düştü. Hareket edemiyordu, ses çıkaramıyordu ayakta duramıyordu. Kafesin dibine koyduk ve veterinere götürdük. Veteriner travma geçirmiş çarpmasından dolayı normal bir süre sonra geçer dedi. Kanadına baktı kırık yok güzel dedi. İlaç ve vitamin verdi dediği kadar kullandık. Kuşum git gide iyileşti ve şu an her şeyi normal. Yem yiyor,kafeste geziniyor, ötüyor, tırmanıyor. Dışarı çıkardığımda uçamıyor. Onu halıda gezidiryorum üstüme çıkıp omzumda duruyo. Halıda uçmaya çalışıyor sürekli ama her denemede ters dönüp düşüyor. Sol kanadı düşük duruyor. Kafesin içinde de kanat çırpmaları oluyo. Şimdi de kuşçuya gittim kırılmış olabilir dedi. Benim kuşumun sorunu ne? Kırık mı var sinir zedelenmesi gibi bir şey ki yoksa? Uçabilecek mi ne yapmalıyım?