Muhabbet kuşumun kanatlarinda bir problem var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerenymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zerenymn

Yeni Üye
Henüz benim değil ancak arkadaşımdan alacağım çok kusu var bakamıyor kuşun kanatlarında bir sorun var kanatları böyle dağınık gibi uçarken zorlanıyor yere falan düşüyor elede alışkın değil korkak Bi kuş ben bunun kanatları için je yapabilirim hemde elime alistirabilir miyim elimde çok fotoğrafı yok

İyi bir bakımla zamanla düzelir diye düşünüyorum. Ele alıştırma konusunda da youtube den perde eğitimi videosu izleyip uygulayın.

İyi bir bakımla zamanla düzelir diye düşünüyorum. Ele alıştırma konusunda da youtube den perde eğitimi videosu izleyip uygulayın.
Ya şey tüylerinin yapısı bozukmuş gibi sanki zamanla düzelmez gibi tabi düzeliyor ise seve seve ilgilenirim ama birde ele alıştırma konusundada alacağım kişinin evindeki kucuk çocukları kusu korkutmuş eliyle falan kaciyo hep alışır mi

Ya şey tüylerinin yapısı bozukmuş gibi sanki zamanla düzelmez gibi tabi düzeliyor ise seve seve ilgilenirim ama birde ele alıştırma konusundada alacağım kişinin evindeki kucuk çocukları kusu korkutmuş eliyle falan kaciyo hep alışır mi
Doğru davranırsanız size güvenir ve alışır

Geri