A alperenozel Yeni Üye Katılım 6 Haz 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 6 Haz 2021 #1 Kuşumun kuyruğunun üstü kanıyor yere 2-3 damla bile akmış şuan ise kuyruğu kan dolu fazla yormuyorum yaklaşıyorum yorulmasin diye ne yapmalıyım.
Kuşumun kuyruğunun üstü kanıyor yere 2-3 damla bile akmış şuan ise kuyruğu kan dolu fazla yormuyorum yaklaşıyorum yorulmasin diye ne yapmalıyım.
CazadoR1717 Emektar Üye Katılım 23 Ağu 2019 Mesajlar 1,235 Tepkime puanı 399 6 Haz 2021 #3 alperenozel' Alıntı: Kuşumun kuyruğunun üstü kanıyor yere 2-3 damla bile akmış şuan ise kuyruğu kan dolu fazla yormuyorum yaklaşıyorum yorulmasin diye ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla ... Kanama olursa bebe pudrası mevcutsa kanayan yere uygulamanız kanı durdurur. Kan durduysa sıkıntı olmaz kendini yeniler endişelenmenize gerek yok
alperenozel' Alıntı: Kuşumun kuyruğunun üstü kanıyor yere 2-3 damla bile akmış şuan ise kuyruğu kan dolu fazla yormuyorum yaklaşıyorum yorulmasin diye ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla ... Kanama olursa bebe pudrası mevcutsa kanayan yere uygulamanız kanı durdurur. Kan durduysa sıkıntı olmaz kendini yeniler endişelenmenize gerek yok