Muhabbet kuşumun kuyruğunun üstünde çıkan birşey

Merhaba,yağ bezesine benziyor. Bahsettiğiniz bölge kuyruk köküyse kuşların orasında yağ bezi bulunur ve kuşlar kafalarını oraya sürterek tüylerine bakım yaparlar. Fakat sizinki büyük lipom olarak görünüyor. Hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz veteriner önerisinde bulunabiliriz yaşadığınız şehirde kanatlı(kuş) veya egzotik hayvan veterineri varsa.

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum,kuşunuz sağlıklı görünmüyor. Yaşlılıktan ya da bakımsızlık veya başka bir durum. Güncel dışkılarını,beslenme programını ve kuşun kaç gram ağırlığında olduğunu,hastalık belirtisi olup olmadığını (öğürme kusma hapşırma vs) yazınız.

Merhaba istanbul Küçükçekmece de burda bir veteriner yerine sordum kuş doktoru yok dediler başka yer bakıyorum ayrıca yaşlı olduğu için öyle eskiden çok hareketliydi rengi maviden beyaza döndü nerdeyse kafası maviydi küçükken şimdi beyaz uçamıyor onun özgüvensizliği var bakımınıda yaparım vitamin desteği felan alırım. Her zaman

Öncelikle burayı öneririm. Türkiyedeki en iyi kuşlara bakan kliniklerden sayılabilir. İmkan varsa buraya götürün.

İstanbul Veteriner Kliniği Florya
Adres: Eceler Sokak No:16
Florya, Bakırköy, İstanbul
(Flyinn AVM'den Galatasaray
Spor Tesisleri'ne giderken soldan
4. sokak üzerinde.)
0 (212) 663 91 42
0 (212) 663 91 43
0 (212) 574 03 80

Merhaba istanbul Küçükçekmece de burda bir veteriner yerine sordum kuş doktoru yok dediler başka yer bakıyorum ayrıca yaşlı olduğu için öyle eskiden çok hareketliydi rengi maviden beyaza döndü nerdeyse kafası maviydi küçükken şimdi beyaz uçamıyor onun özgüvensizliği var bakımınıda yaparım vitamin desteği felan alırım. Her zaman
Yukarıda beslenme programını yazmanızı istemiştim,kuşun kaç gram ağırlığında olduğunu falan. Vitamin olarak hangi marka ve ne dozajda ne sıklıkla veriyorsunuz?

Ağırlığını hiç ölçmedim vitamin olarak apexisol multivitamin kullanıyorum suyuna katarak haftada 2 sefer suyuna koyarım 3-4 damla kadar öğürme kusma hapşırma felan yok şuanda öyle birşeyi güncel dışkısıda böyle https://hizliresim.com/n7nrs2y

Son düzenleme:
Probiyotik kullanıyor musunuz? Varsa haftada 2 kez verin düzenli. Kanatlı oil prozim plus öneririm.
Multivitamin haftada 1 verin.
Ayrıca powermax powerchol da almanızı öneririm. Alırsanız buraya yazın dozajı yazarız

Geri