Gelir, ama b vitamini ve yulaf vermelisiniz, b vitamini olarak Röhnfried Amin Forte B öneririm.Herkese merhaba kuşumun kuyruğu kırılmış bende çekmek istedim ama nasıl çekiceğimi bilmiyorum kuşun tüyünü çekmesem tüy dökumünde kuyruk tüyü dökülür ve yenisi gelir mi ? yardımcı olursanız sevinirim
Yani yeniden çıkar mı ben tüyünü çekmesem bile ?Gelir, ama b vitamini ve yulaf vermelisiniz, b vitamini olarak Röhnfried Amin Forte B öneririm.
Bu fikiri saçma buluyorum, tüyünü çekerseniz daha uzun sürer çıkması. Çekmemelisiniz.Yani yeniden çıkar mı ben tüyünü çekmesem bile ?
çok sağolun bende zaten çekmek istemiyordum yanlış çekersem zarar verebilirim diyeTabikide geri çıkar sadece süreci b vitamiyle desteklerseniz daha sağlıklı ilerler![]()
Birde B vitaminini petshoplarda bulabilirmiyimTabikide geri çıkar sadece süreci b vitamiyle desteklerseniz daha sağlıklı ilerler![]()
Bu fikiri saçma buluyorum, tüyünü çekerseniz daha uzun sürer çıkması. Çekmemelisiniz.
şey söylediğiniz vitaminin fiyatına baktım ama daha makul fiyatlı olanı yokmuGelir, ama b vitamini ve yulaf vermelisiniz, b vitamini olarak Röhnfried Amin Forte B öneririm.
Petshoptakiler pek faydalı ürünler değil internet üzerinden bölünmüş olarak alabilirsiniz Röhnfried iyidir şöyle düşünün aldığınız ürün epey bir süre kullanılacak yani imkanınız varsa kalitelisini alın derim tabi yinede siz bilirsiniz.Birde B vitaminini petshoplarda bulabilirmiyim
Kusura bakmayın ama kalite fiyattan önemli ve bundan daha ucuzunu anca petshopda bulursunuz ve "petshop vitaminlerini almak = ızdırap çekmek, üzülmek"şey söylediğiniz vitaminin fiyatına baktım ama daha makul fiyatlı olanı yokmu
Bu arada size özel teklifim var, 50 ml Röhnfried amin forte b fiyatında 100 ml almak isterseniz bana söyleyin link atarımşey söylediğiniz vitaminin fiyatına baktım ama daha makul fiyatlı olanı yokmu
tabikide olurBu arada size özel teklifim var, 50 ml Röhnfried amin forte b fiyatında 100 ml almak isterseniz bana söyleyin link atarımmükemmel reklam
tabikide olur