Evet yuvayı çıkarmaktansa arasini kapatip deneyeyim sonuçta benimde ilk deneyimim tesekkteşekYuvaligi sokmek bilmeyen biri icin tehlikeli olur yumurtalari kirabilir. Ortalama 25 gune kadar yani 2 3 gun sonra cikmazsa zaten yaa bostur yaa ölmuslerdir. Ben yuvaligin girisine ince karton parcasiyla kapatiyorum. Anne iceri giremiyo telefonun isigiyla kontrol ediyorum. Icinin bi tarafi bos hava kesesi vardir bi tarafi siyah olur. O yumurta doludur. Ama tamamen beyaz sarimsiysa dolu degildir. Tamami siyahsa bozulmustur.bossa bozulmussa alabilirsiniz yeni kuluckaya hazirlik yapsin. Yuvaligin altina kemirgen talasi serebilirsiniz. Havalar sogudu sicakligini korumasini saglar.
Bı bakar misiniz net değil fotogrfta ama sizce dolu mu .?? yumurta bunu çekebildim sadece sicakcikti ve çok hafifti dinlenemeye calistim ama ses yokhızlıca çekip koydum ama anlaşılır mı ki bu resimden yorum yapabilir misinizz..???
Tamam birde öyle deniyeyim teşekkürlerBu şekilde anlayamazsınız.Telefonunuzun flashını açın ışığı yumurtaya iyice yaklaştırın hatta yumurtaya değsin. Ancak bu şekilde görülebilir. Başka bir telefonlada o görüntüyü çekip paylaşırsanız belki birşeyler söylenebilir.
Tamam birde öyle deniyeyim teşekkürler