Emre KARAN
Meraklı Üye
Bir Kaç Sorum Olacak Bakar mısınız?
Arkadaşlar 3 aylık kuşum bana çok yakın ağzıma falan kafasını sokuyor bu beni hem mutlu ediyor hemde düşündürüyor. Şöyle ki kumandaların düğmeleriyle oynamayı da çok seviyor ancak bunlar hep mikrop. Meyve yemiyor çok zorladım ama nafile. Suyuna meyve suyu katsam olur mu? haftada 1 kere falan? Yada ülker probis
versem onun içinde vitaminler falan var işe yarar mı? Bağışıklık sistemini güçlendirecek nelere yapabilirim? İlaçlara pek güvenemiyorum. Bide kuşum sürekli kafesin dışında olmak istiyor hiç içeride durmak istemiyor. Bana oyunlar yapıyor dışarı salmam için bende kıyamıyorum sabah akşam salıyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim çünkü misafir gelince o bana oyun yapınca içim yanıyor çok üzülüyorum salamayınca. Bide son olarak kuşuma meyveler nasıl yedirebilirim.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:44 -->-> Daha önceki mesaj 21:25 --
G
ü
n
c
e
l
Arkadaşlar 3 aylık kuşum bana çok yakın ağzıma falan kafasını sokuyor bu beni hem mutlu ediyor hemde düşündürüyor. Şöyle ki kumandaların düğmeleriyle oynamayı da çok seviyor ancak bunlar hep mikrop. Meyve yemiyor çok zorladım ama nafile. Suyuna meyve suyu katsam olur mu? haftada 1 kere falan? Yada ülker probis

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:44 -->-> Daha önceki mesaj 21:25 --
G
ü
n
c
e
l
Son düzenleme: