Muhabbet Kuşunun Poposu şiş ve Dışkısını Yapamıyor

kenan919

Yeni Üye
Merhaba Muhabbet Kuşunun Poposu şiş ve Dışkısını Yapamıyor, arka kısmında şişlik var bu şişliğe bağlı olarak sanırım bir bacağına tam olarak basamıyor.
Dışkısını yapamadığı için dışkı bağırsağında birikiyor ve poposuna yapışıyor her gün temizleyip şişliğe nazikçe bastırıyorum dışkısını çıkarıyor ertesi gün gene aynı. Şişlik sert de değil.
Dışkı sıvı katı da değil.Zor durumdayım, nasıl tedavi edebilirim, hastalığı nedir yardım edebilir misiniz
Kuşçu bir ilaç verdi sıvı bir ilaç, kuşa verdim fayda etmedi

Son düzenleme:
Kuşunun verdiği ilaç neydi ne zamandan beri kullanıyorsunuz ?

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekip paylaşın flaşsız ve net. Poposunun fotosunu da paylaşın. Hassas terazi varsa kuşu tartın. Beslenme programından da detaylı bahsedin.

Foto : hızlı resim com
Video : streamable.com veya youtube

Kuş dişi ise yumurta sıkışması belirtileri var mı yazımı okuyarak kontrol edin.

Kuşçunun ne verdiğini sorup öğrenin,ne dozajda kaç gün kullandığınızı da buraya yazın,detay verin. Kuşta öğürme kusma halsizlik iştah kaybı vs var mı?

Kuşçunun ne verdiğini sorup öğrenin,ne dozajda kaç gün kullandığınızı da buraya yazın,detay verin. Kuşta öğürme kusma halsizlik iştah kaybı vs var mı?
1 gün ara ile hergün kuşa 2 damla verdim. Kuşta halsizlik ve iştah kaybı var. Öğürme, kusma yok. Kuşçunun verdiği ilacın adını sorup yazacağım.

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekip paylaşın flaşsız ve net. Poposunun fotosunu da paylaşın. Hassas terazi varsa kuşu tartın. Beslenme programından da detaylı bahsedin.

Foto : hızlı resim com
Video : streamable.com veya youtube

Kuş dişi ise yumurta sıkışması belirtileri var mı yazımı okuyarak kontrol edin.

Dışkının fotoğrafını çekemedim sıvı olduğu için su ile akıp gitti, dışkısı sıvı ve yeşil. Bir ayağında felç benzeri bir şey olmuş önceden yoktu, bu hastalık olunca oldu.
Yumurta sıkışması yok baktım. Sertlik yok.
Kuş dışkısını yapamıyor.
Darı ve marul vb sebze veriyorum.

Son düzenleme:
Popo deliğine 1 damla zeytinyağı damlatın. Elinize de birkaç damla damlatıp poposuna 5 dk falan mesaj yapın hafif hafif ovalayarak.
1 damla da zeytinyağı içirin

Pentoksilin sizin durumda kullanılacak bir ilaç değil. Evde insanlar için kullanılan bir antibiyotik var mı ?

Hangileri var ?

Duafryl olabilir şurup mu tablet mi ?

Yarım suluğa tozu 1/8'ini katarak verin.

Geri