Çok teşekkür ederim sağolsun..Masallah, hayirli olsun yavrulariniz
Neden ben neden hep bem hayal kırıklığına uğruyorumAile boyu bir resim atalım dedikdiğer bebeğimiz yuvalığın içinde
maşallahınızı alırız
![]()
Tabi ya, sizde bekleyin usta sizde, tabiMsallah bende bekliyorum yeme dusmelerini
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden ben neden hep bem hayal kırıklığına uğruyorumBugün sinsice yuvalığın arka kapısından açtığım videodaki yuvalıktan yavruların anne baba mubişler ile seslerini dinlettim dişiyi yuvalığa sokmayı başardım
Biraz eşeledi talaşları yüzüme gözüme geldi, sanırım yavru arıyordu
Bir an çok mutlu oldum ama sinsice davrandığım için bilmiyorum ne olur artık alıştı mı yuvaya girecek mı girmeyecek mi
Az önce yine yaptım girmedi, telefonu kapıya sılıştırdım yuvalıkta sonra ben elimi yıkamaya gittim ve döndüğümde dişi yuvalık girişinde içeri bakıyordu sesler geliyor ya
Beni görünce kaçtı
Ne olacak halimiz bilmiyorum, biz mutsuz aile tablosuyuz
Bende mutsuz aile tablosu diye konu açayım bari sevgili ustam
Allah nazarlardan saklasın ustam Maşe'Allah Maşe'Allah kıskançlığımı mazur görünüz![]()
Teşekkür ederim ikinize de sizin bebekler de sağlıcakla yeme düşer inşallah bizim şu gördüğünüz bebişim 32 günlük yuvadan atlamaya niyeti Yok henüzMsallah bende bekliyorum yeme dusmelerini
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim bebekler? Hee, daha varlığından bahsedemediğim bebeklerim. Tamam tamam amin aminTeşekkür ederim ikinize de sizin bebekler de sağlıcakla yeme düşer inşallah bizim şu gördüğünüz bebişim 32 günlük yuvadan atlamaya niyeti Yok henüz![]()
Evrim başarır arkadaş da bekliyormuş ya ona söyledimBenim bebekler? Hee, daha varlığından bahsedemediğim bebeklerim. Tamam tamam amin amin![]()
A doğru, Ben neden üstüme alınıyorum ki afedersiniz pardon pekiEvrim başarır arkadaş da bekliyormuş ya ona söyledim![]()