En az 5 6 aylık olmasını bekleyin benceYavru kuşum var bana alışkın ben evde yokken tek kalıyor diğer 2 çiftimin yanında duruyor.Artık kur sesi çıkartıyor kendi kendine daha 3-3,5 aylık sizce bu yaşta eşe atsam mı?
Kuşumun bana ilgisini kaybetmesini istemiyorum bana çok alışık kafesim çifthane ortafan telle bölsem onlar ordan birbirlerini görse 1,5ay bende o ora dişi kuşu eğitsem yandan 2side alışık olur böyle yapayım mı?En az 5 6 aylık olmasını bekleyin bence
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OlabilirKuşumun bana ilgisini kaybetmesini istemiyorum bana çok alışık kafesim çifthane ortafan telle bölsem onlar ordan birbirlerini görse 1,5ay bende o ora dişi kuşu eğitsem yandan 2side alışık olur böyle yapayım mı?
Kuşunuz sizi kıskanıyor o yüzden onlara kendi arasında ilgi göstermelerini sağlayın size degilarkadaşını kendine seçtirdim kafese atladığı gibi kuşu kovalamaya başladı manyak bende o kuşu aldım.Kuşun 2. günü elime alıştı misketle kafeste anlaşıyolar ama ne zaman ikisinide elime alsam misket yeni kuşa saldırıyo ikisini elime alınca kanadını çekiyor birbirlerine giriyolar ama kafeste çok güzel anlaşıyolar napmalıyım?