Elimi çekmiyorum, sonra bırakıyor ama iyi ısırıyorKuşunuz dişiyse dönemsel olarak böyle hırçınlaşmaları oluyor tabii bir şey yaşamadıysa. Bizimkisi de geçen hafta gelen geçeni ısırdı ama bu hafta daha sakin sevdiriyor kendini buna benzer bir konu ben de açmıştım dönemsel olduğunu söylediler cidden öyleymiş yaşayarak öğrendimSabırlı olun geçecektir bir de ısırdığında elinizi çekmeyin (tabi çok acıtmıyorsa) eliniz dursun öyle bakalım pes ediyor mu. Ya da ısırırken şşşt deyin size saf saf bakar ve yapmayı keserse ne âlâ!
![]()
Erkek diyenlerde oldu, saglikli büyüsün, göz çevresinde ince halka da oluştu, tüy dökümünde şuan, yuvalık takmıştım ondan sonra ısırmaya başladı, çıkarttım, belkide disi olarak yuvayı sahiplendiKesinlikle dişi kuşunuzun maşallah çok tatlı dediğim gibi dönemseldir sıkıntı yok bence aynen devam ilginizi eksik etmeyin meyve sebze vermeyi unutmayıın
![]()
O da olabilir bir de tüyde ise de bazıları hırçınlaşabiliryor kapsüller kaşındığı için ama el ısırması değil de kızgın bağırma ile daha belirgindir bu dediğim. El ısırması ve hırçınlık geçicidir. Yumurta maması verin proteine ihtiyacı var bu dönemde!Erkek diyenlerde oldu, saglikli büyüsün, göz çevresinde ince halka da oluştu, tüy dökümünde şuan, yuvalık takmıştım ondan sonra ısırmaya başladı, çıkarttım, belkide disi olarak yuvayı sahiplendi