NEDEN OLMUYOR

aydin.dikal

Yeni Üye
arkadaslar ben iki sene once yavru bi disi bi erkek m.kusu aldim aldiklarimda 3 ayliklardi disim kizisiyor ama ne zman yuva hazirligi yapmaya baslasa ya tuy dokumune giriyor yada kizginligi bitiyor gecen seneden beri ugrasiyorum herseyi denedim mama verdim kizistirici verdim kalsiyum aldim rahatsiz edilmeyecek odayada biraktim ama bi turlu yavru alamadim bana bi akil verin arkadaslar satmak da istemiyorum elimde buyuduler

aydin bey öncelikle bu işin başı sabırdır.
kuşunuz zaten yeterince ergenleşmiş extradan kızıştırıcı vs... takviyeleri vererek oranı aşıp kuşunuzu tüye sokmanın anlamı yok. sizin extradan müdahaleleriniz olmadı sürece kuşlarımız yılda 2 veya 3 sefer tüye girer bu tüy dönemlerindede B vitamini takviyesi ile eyer kuşunuz yerli veya çek ise 1 hafta 10 günde tüyünü tamamlar çıkar aksi taktirde aşırı e vitamini kızıştırıcı takviyesi yüzünden kuşunuz bahsettiniz gibi tüy döneminden çıkamaz vakitsiz şekilde tüye girmeye devam eder...

Peki bu saatten sonra nasil bi yol izlemeliyim suanda oturma odasinda koseye duvara astim bi abinin tavsiyesi uzerine yuvaligi cikar iyice bi kaynar suyla yika dedi onuda yaptim baska bi odayada alamam yuvaligi ne zmn takmaliyim suluguna elma sirkesi damlattim ?

Neden olmadığını gayet güzel anlatmışlar Tebrikler arkadaşlar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aydın bey tuyde değilse yuvayı takın ekstradan birsey vermeyin su anda mamada vermeyin. Mama yavrular çıktıktan sonra. 2 günde bir nane maydonoz verin ve odanın güneş gören kışmında olsun kafesiniz. Zaman içinde yavru alırsınız inş

Geri