M mab82x Yeni Üye Katılım 9 Şub 2014 Mesajlar 74 Tepkime puanı 0 20 Şub 2014 #1 Arkadaslar, otomatik yemlik nedir? Ne gibi avantajlari var? Kullananlar tavsiye eder mi=
Abdullah Dener Emektar Üye Katılım 31 Ara 2013 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 6 20 Şub 2014 #2 Akıllı yemlik kullanıyorum otomatik dediğin nasıl bişey bilmiyorum LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Akıllı yemlik kullanıyorum otomatik dediğin nasıl bişey bilmiyorum LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
M mab82x Yeni Üye Katılım 9 Şub 2014 Mesajlar 74 Tepkime puanı 0 20 Şub 2014 #3 Pardon akilli demek istedim Almanya'da yasagidim icin terimler'de hata yapabiliyorum
Abdullah Dener Emektar Üye Katılım 31 Ara 2013 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 6 20 Şub 2014 #4 Akıllı yemlik güzeldir yemi yenileme gibi derdin olmaz uzun süre ama kafesinde giyotin kapı olması gerek takılması için LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Akıllı yemlik güzeldir yemi yenileme gibi derdin olmaz uzun süre ama kafesinde giyotin kapı olması gerek takılması için LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
S Samet Çağlar Guest 20 Şub 2014 #6 Akıllı yemlik iyi fakat bende ki gibi yaramaz bi kuşun varsa yemleri sürekli yere dönebilir. Gagasıyla didiklerken yemleri hep yere döküyor.
Akıllı yemlik iyi fakat bende ki gibi yaramaz bi kuşun varsa yemleri sürekli yere dönebilir. Gagasıyla didiklerken yemleri hep yere döküyor.