muhammet aslan Meraklı Üye Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 175 Tepkime puanı 0 24 Şub 2014 #1 alıntıdır -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:06 -- ne kadar güzel bir oyun parkı böyle bir şeyi satıyorlarmı satıyorlarsa nereden alabiliriz
alıntıdır -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:06 -- ne kadar güzel bir oyun parkı böyle bir şeyi satıyorlarmı satıyorlarsa nereden alabiliriz
S Samet Çağlar Guest 24 Şub 2014 #2 aynsından varmı bilmiyorum ama türevleri hepsiburada.com da var. ben ahşap tünek alıp kendim doğaçlama yapmaya başlayacağım
aynsından varmı bilmiyorum ama türevleri hepsiburada.com da var. ben ahşap tünek alıp kendim doğaçlama yapmaya başlayacağım
Mehmet ÖZEL Onursal Üye Katılım 29 Ara 2013 Mesajlar 2,006 Tepkime puanı 0 24 Şub 2014 #3 Bu şekilde satmazlar ama oyuncakları pet shop dan alıp çıtalara yada ağaç dallarına takarak yapabilirsiniz.
Bu şekilde satmazlar ama oyuncakları pet shop dan alıp çıtalara yada ağaç dallarına takarak yapabilirsiniz.