Özlenenlerde Bugün :")

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ADRIAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ADRIAN

Moderatör
Yönetici
Sürekli yorumlarda gördüğümüz kâh tartıştığımız kâh atıştığımız kâh güldüğümüz ve sürekli alışık olduğumuz üyelerimizi göremiyorum acaba neden :rolleyes:

Tam liste ifşa ediyorum bu üyelerimizi ve tekrardan yorumlara akmaya davet ediyorum :cool:
@Recai @Hazal16 @Melih.S59 @Enes Greyback @Mbrk533

Sürekli yorumlarda gördüğümüz kâh tartıştığımız kâh atıştığımız kâh güldüğümüz ve sürekli alışık olduğumuz üyelerimizi göremiyorum acaba neden :rolleyes:

Tam liste ifşa ediyorum bu üyelerimizi ve tekrardan yorumlara akmaya davet ediyorum :cool:
@Recai @Hazal16 @Melih.S59 @Enes Greyback @Mbrk533

Elimden geldiğince siteye girmeye çalışıyorum.:) fakat bazı günler işlerden dolayı giremediğim oluyor.:( Bazen de siteye offline olarak bakıyorum ve yardıma ihtiyacı olana siteye giriş yaparak yardımcı olmaya çalışıyorum.
Tartışmak,atışmak çok güzel bir olaydır.Tabii ki sevgi ve saygı çerçevesinde ;) Bu şekilde kendimizi daha iyi yetiştiririz ve geliştiririz.Öğrenmenin yaşı yoktur. :)

Foruma daha iyi katki yapabilmek için çalişmalarimiz suruyor. :)Oğrenmeye çalişiyoruz. :D Ondan bir aksama olmuştur. Yoksa bu ortam birakilmaz yahu.. :)

Geri