Papağanım halsiz ve iştahı yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan papo5182
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50 ml içme suyuna 6 damla ekleyin. Eğer kuş suyundan içmiyor ise ,sabah 1,akşam 1 damla ağızdan ilacı verin. 10 gün devam edin en az. Gelişmeleri de yazın gün gün,video ve dışkı paylaşın.
Doksisiklin de kullanmalıymış?Onu nasıl kullanacak hocam?

Doksisilin toz olursa triflucanlı suya mercimek tanesi kadar.

Kafes düzenini (kafes de değişse iyi olur dikdörtgen veya kare olması iyi olur) değiştirin.
Tünekleri dışkı gelmeyecek şekilde konumlandırın.
Dışkıya gelirsek fena değil ama zarlı gibi. Karaciğer koruyucu kullanıyor musunuz?

Şuan nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz ?

Yarın son kez kullanacağım ilacı 1 Mayısta başladım tedaviye 1 hafta oluyor

50 ml içme suyuna 6 damla ekleyin. Eğer kuş suyundan içmiyor ise ,sabah 1,akşam 1 damla ağızdan ilacı verin. 10 gün devam edin en az. Gelişmeleri de yazın gün gün,video ve dışkı paylaşın.
Ayrıyeten triflucan için gayet açıklamalı tarif yapılmış ve 50 ml diye belirtilmiş.

Artık bi sorun görmüyorum kabarık değil yerde uyumuyor üst tüneklere çıkabiliyor ve kakası da normal görünüyor katı ve büyükçe tipik papağan dışkısı gibi ve yem zor yetiştirmeye başladım bolca yiyor yem kabından sadece çekirdek yemeyi de bıraktı ayrıca elimle beslemeye başladım alıştı bu süreçte ve ötmeye de başladı artık bi sorun olduğunu düşünmüyorum

İyileşti diye düşünüp tedaviyi yarım kesmeyin sakın. Tedaviyi önerilen süre sürdürün.

Geri