Üstlerinde son kullanım tarihleri var.O süreden sonra yapısal ve kimyasal bozulma gerçekleşebilir yani parazit spreyi statüsünden çıkabilecek. Kuşlarda tünekleri ve kafeslere sürtünüp ısırdıkları için yararından çok zararı olacağını düşünüyorum.Eğer son kullanım tarihi yazmıyorsa ve üstünden 1-2 sene geçtiyse kullanmayın derim tabi işin ehlileri daha iyi bilir.bende eskiden kalan bir parazit spreyi var. kuş için değil de tünekler ve kafes için kullanılır mı ?kuş yokken
yok çok eski değil maksimum aylıkÜstlerinde son kullanım tarihleri var.O süreden sonra yapısal ve kimyasal bozulma gerçekleşebilir yani parazit spreyi statüsünden çıkabilecek. Kuşlarda tünekleri ve kafeslere sürtünüp ısırdıkları için yararından çok zararı olacağını düşünüyorum.Eğer son kullanım tarihi yazmıyorsa ve üstünden 1-2 sene geçtiyse kullanmayın derim tabi işin ehlileri daha iyi bilir.
Bende zamanında bilinçsizce almıştım,kullanmadım hiç,kafesi kafes aksesuarlarını bir güzel yıkıyorum sıcak su ile ,tünekleri ocakta kurutuyorum,bir parça kağıt havluya azıcık sırke döküyorum bir güzel siliyorum o bezle her yeri oh mis gibibende eskiden kalan bir parazit spreyi var. kuş için değil de tünekler ve kafes için kullanılır mı ?kuş yokken
@ yao ako sizin artık bunu bilmeniz lazım.Forumda parazit spreyleri hakkında bir çok konu var.Hiç bir şekilde bu spreyleri kullanmamamız lazım.bende eskiden kalan bir parazit spreyi var. kuş için değil de tünekler ve kafes için kullanılır mı ?kuş yokken
hayır zaten emin olamadım.yazdım.@ yao ako sizin artık bunu bilmeniz lazım.Forumda parazit spreyleri hakkında bir çok konu var.Hiç bir şekilde bu spreyleri kullanmamamız lazım.![]()