Pirinç kafes için öneriniz nelerdir?

kusever

Yeni Üye
Merhabalar, yeni bir kafes almak istiyorum. 1 tane muhabbet kuşum var. 45-33-26 civarlarında bir kafesim vardı. Eski bir kafes olduğundan kafeste yer yer kararma (sanırım paslanma) var. Veteriner pirinç kafes almamı önerdi. Kuşumun yabancılaşmaması için biraz daha geniş ama boy olarak benzer boyda pirinç kafes almak istiyorum. Güvenilir bulduğunuz bütçeyi de aşırı zorlamayacak (internette bazı sitelerde fiyatlar çok fazlaydı) bir petshop, marka varsa paylaşabilir misiniz?

Size tavsiyem özetle ne kadar büyük okadar iyi 👍 tabi oda koşullarınıda göz önünde bulundurun

Size tavsiyem özetle ne kadar büyük okadar iyi 👍 tabi oda koşullarınıda göz önünde bulundurun
Evet biraz daha büyük almak istiyordum ama piyasada beklediğimden daha fazla çeşit vardı. Kafesten pek anlamadığım için araştırırken satıcılar arası fiyat farkı var gibi geldi. Bir de bazı satıcılarda kafeslerin pirinç mi yoksa başka şeyden mi olduğu yazmıyordu. O yüzden alabileceğim bütçemi çok zorlamayacak güvenilir bir site/marka arıyordum.

Pirinç kafes değil galvaniz kafes alın. Çifthane salma kafes. Trendyoldan alabilirsiniz

Geri