Probiyotik kullanımına gerek var mı

jiyanakikol

Yeni Üye
Kuşum hasta değil ama kullanmaya gerek var mı?
Röhnfried entrobac almayı düşünüyorum ne zaman nasıl kullanmalıyım başka almam gerekn vitamin var mı?

Evet kesinlikle. Probiyotik sadece sindirim için değil bağışıklık cilt için vs de faydalıdır. İlla hasta olmasına gerek yok.
Probiyotik olarak kanatlı oil prozim plus alabilirsiniz. Haftada 2 kez kullanın.
Multivitamin de gerekli,haftada 1 verilmeli.

Evet kesinlikle. Probiyotik sadece sindirim için değil bağışıklık cilt için vs de faydalıdır. İlla hasta olmasına gerek yok.
Probiyotik olarak kanatlı oil prozim plus alabilirsiniz. Haftada 2 kez kullanın.
Multivitamin de gerekli,haftada 1 verilmeli.
Merhaba multivitamin olarak rohnfried gervit-w probiyotik olarak ise entrobac almayı düşünüyorum bunları ne sıklıkla kullanmak lazım

Prozim plus daha geniş etkili bir probiyotiktir. Onu da değerlendirebilirsiniz. Gerwit olur ama.

Prozim plus daha geniş etkili bir probiyotiktir. Onu da değerlendirebilirsiniz. Gerwit olur ama.
Abi gervit-w 12 günde bir entrobac 15 günde bir kullanmayı düşünüyorum gervit-w tam dolu suluga 5 damla entrobac da 1 mercimek tanesi kadar kullansam ve sabah 7 gibi takip öğlen 1 gibi suyu değiştirsem olur mu

Entrobac haftada 2 kez verebilirsiniz. Gerwit haftada bir. Evet günde iki kez taze hazırlayın suyunu. Gerwit 5 damla değilde 3 damla katabilirsiniz. Aşağı yukarı sizin söylediğiniz dozda kullanmış ama tek seferde fazla doz yüklememiş olursunuz.

Son düzenleme:
Amin forte kullanmasanız olur ama kullansanız daha iyi olur. Oranlar fazla değil merak etmeyin.

Peki amin forteyi ayda bir versem olur mu zaten meyve sebze ile destekliyorum karaciğeri çok yorulmasın hayvanın tüy dönemin de arttırırım
😂 Vermeseniz de olur demiştim zaten. Çok korkuyorsanız kullanmayın olur biter. Ona bakacak olursanız yem yemek bile karaciğere bir miktar yük bindirir ve zamanla karaciğer yorulur işlevini kaybeder ve biz yaşlılıktan öldü deriz. Takviyeler de tel seferde yüksek doz uygulanmadığı sürece aşağı yukarı yemek yemesi kadar yorar karaciğeri.

😂 Vermeseniz de olur demiştim zaten. Çok korkuyorsanız kullanmayın olur biter. Ona bakacak olursanız yem yemek bile karaciğere bir miktar yük bindirir ve zamanla karaciğer yorulur işlevini kaybeder ve biz yaşlılıktan öldü deriz. Takviyeler de tel seferde yüksek doz uygulanmadığı sürece aşağı yukarı yemek yemesi kadar yorar karaciğeri.
Teşekkürler abi

Geri