Karadeniz Pet

💙BirdLover💙

Onursal Üye
Katılım
15 Şub 2024
Mesajlar
2,354
Tepkime puanı
594
Röhnfried, 1959 senesinden beri Almanya'da faal bir şekilde hizmet veren bir şirkettir. Dünya çapındaki muhabbet kuşu besleyicilerinin kullandığı bu şirket, ürün yelpazesi olarak çok geniş bir kategoriye sahiptir.

Röhnfried Entrobac Probiyotik

11547-entrobac-1.jpg

Röhnfried Entrobac tüm kuşlara yönelik bir vitamin takviyesidir.Bağırsak florasında gerekli olan probiyotik bakteriler ve özel prebiyotikleri içerir.Entrobac gerginlik, yem değişikliği, stresli evreler ve tedaviler sırasında ve sonrasında bağırsak florasının eski haline getirilmesi idealdir. içerdiği bakteriyel varyant birçok antibiyotiğe karşı dayanıklı olup bu nedenle Entrobac tedavi sırasında ve sonrasında bağırsak florasının eski haline getirilmesi için mükemmel bir derecede uygundur .Entrobac sağlıklı bir bağırsak florası sağlar bağışıklık sistemini güçlendirir ve E.coli, salmonella ve koksidiyoz gibi zararlı mikropları baskılar. bu bakteriler aynı zamanda mantarı önleyen metaolitler üretir.



Röhnfried Gervit-W

110000033058618.jpg




İçerisinde 18 adet vitamin barındıran, tüy dökülme oranını en aza indirgeyip, metabolizmayı hızlandıran, bağışıklık sistemini güçlendirirken üreme döneminde de yumurta doluluk oranını artıran bir multivitamindir. Ayrıca strese giren kuşlarda rahatlamada sağlar.



Röhnfried BT-Amin Forte

10983091339314.jpg




Röhnfried BT-Amin forte belirli bir kompozisyonda yüksek dozlarda aminoasit, elektrolit ve B vitaminleri içerir.Temel aminoasitler kolaylıkla kullanılabilir özelliktedir ve böylelikle ilaç tedavileri sırasında ve seyahatlerde optimum rahatlık sağlar. Seyahat sezonunda kan oluşumu ve sinir uyarımı için çeşitli yüksek dozlu B vitaminleri gereklidir. Uzun ve stresli üretim, yarışma ve transferlerde kuşların alması gereken zengin amino asitler, b vitaminleri ve elektrolitlere ihtiyaç duyarlar. Kuşlarınızın tükettikleri proteinlerin vücutlarında daha olumlu ve rahat bir şekilde kullanmaları için amino asitlere ihtiyaç duyarlar. Bt- Amin Forte kuşlarınızın ihtiyaçları için üretildi.


Röhnfried Sedochol

sedo.png



Metionin,Kolin ve Sorbitol karışımı, sindirim sistemini düzenler. Kas gelişimini destekler.Artan direnç sonucu oluşan yağ yakımını optimize eder.Mükemmel yenileme sağlar. Karaciğer metabolizmasını ve böbrek fonksiyonlarını destekler.


Röhnfried Hexenbier

50ml-rohnfried-hexenbier-bagisiklik-guclendirici-812-large.webp

Hexenbier içerisinde soğan, bal, propolis, ekinezya ve mürver suyu vardır. Bağışıklılık sistemini güçlendirir. Güvercinlerin uçuş enerjisini ve isteğini arttırır. Kuşların günlük aktivitelerinde daha aktif olmalarını sağlar.Kuşların sağlıklı büyümesini ve sindirim sistemlerinin iyi çalışmasına yardımcı olur.



Röhnfried Atemfrei

11161-atemfrei-scaled.jpeg


Atemfrei (serbest nefes alır), meyan kökü, kekik, anason, rezene, nane gibi çeşitli bitkisel yağlar içeren bitkisel bir iksirdir. Bu yağlar solunum yolu içindeki metabolizmayı uyarır ve bağışıklık tepkisini destekler. Bu güvercinlerin,Kanarya ve muhabbet vs. canlılığını arttırır. En kaliteli bitkisel yağlar aromatik aroması, ilave edilen C vitamini ve çinko ile solunum yollarının fizyolojik fonksiyonlarını destekler.



Röhnfried Usnegano

usne-gano-250-ml.jpeg


Bağırsaklarda bakteri oluşumunu engelleyerek Röhnfried UsneGano , güvercinler,muhabbet kuşları, kanaryalar yedikleri yemden ve mamalardan maxımum yararlanmasını sağlar. Doğal antibiyotik yolu ile kuşların hastalıklara karşı direnç ve bağışıklık arttırılmasını sağlar.Destekleyici,kuvvetlendirici olarak yardımcı destek eder. Dirençleri ve bağışıklıklari zayıf olan kuşlar codicciosis, salmonella,coli,solunum yollarında ki rahatsızlıklarla karşılaşırlar.Sağlıklı beslenme; direnç ve bağışıklık kazandırır. Codicciosisde önlenmesi, Bakteriyel enfeksiyonlar ,Çeşitli bakterilere, Salmonella , Escherichia coli, farklı Pasteurella gibi hastalıklara karşı önlenmesi, bağışıklık kazanması veya mücadele etmesi için yardımcı destek ve hem de evcil kuşlarda, güvercinlerdeki Parazitler ve solucanlara karşı destekleyici, direnç arttırıcıdır. Bağırsaklardaki bakteri oluşumunu engeller.Bitki köklerinden oluşmuştur.



Röhnfried Taubenfit E-50


11497-taubenfit-e50-250ml-pet-1.jpg


Üreme için hazırlık Kas Geliştirme Hücre Koruması Üremenin Tetiklenmesi Diğer yemlerle birlikte, Taubenfit E50 üreyen güvercinlere gereken miktarda e vitamini sağlamak içindir. Özellikle selenyum ile birlikte vitamin e'nin doğurganlık,yumurtadan çıkma,gelişim,kas yapısı ve uçuş performansı üzerinde olumlu etkileri vardır. Buna ek olarak selenyumun bağışıklık sistemine pozitif etkileri vardır. Vitamin e bilinen bir antioksidandır. Doymamış yağ asitlerini vitamin a ve hücleri serbest radikallerin zararlı etkilerinden korur.
 
Kuşlarında Röhnfried takviyelerini kullanıp olumlu sonuçlar görenler buraya yorum yapabilirler ☺️👍🏻 Hangi ürünü kullanıyorsunuz ve kuşlarınızda ne gibi olumlu değişiklikler gördünüz?
 
Röhnfried Probibath

11659-probibath.jpg

ProbiBath , tüylere ve cilt sağlığına katkıda bulunabilecek sıvı bir banyo katkı maddesidir . İçerdiği sağlığı geliştirici, probiyotik bakteriler tüylerden ve deriden en ince kiri temizler. Bu, cilt yüzeyinde patojenik mikropların çoğalmasını azaltır.


Röhnfried Immunbooster

rohnfried-immunbooster-bagisiklik-guclendirici-500-gr-1749-medium.webp

Bu ürün, kanatlı hayvanlarınızın bağışıklık sistemini canlandırarak onların daha canlı ve enerjik olmalarını sağlıyor.

İçeriğinde bulunan bakır ve çinko gibi iz elementler, kuşlarınız için kolayca emilir ve sağlıklarını destekler.
Ayrıca, bu ürünün formülüne bir mantar zehiri bağlayıcı (Aflatoksin B1) de eklendi . Böylece kuşların sağlığına yönelik bir tehdit olan bu zehri etkili bir şekilde ortadan kaldırıyoruz.
Stresli dönemlerde kuşlarınızı desteklemek için prebiyotik bileşenler, alliin (alisin öncüsü) ve kolostrum gibi doğal içerikler de bulunuyor.



Röhnfried K+K Protein 3000 Hayvansal Protein Katkısı

11613-k-k-protein-3000.jpg


Röhnfried firmasının ürünü K+K protein , kuşlarınızın hayvansal protein ihtiyacını karşılamak için ürettiği bir üründür.Kuşlar da protein eksikliğin de tüylerinde gagalarında baş gösteren bir çok hastalık meydana gelebilir.
Kuşların ihtiyacı olan hayvansal proteinleri karşılar. Bir kuş üreme de , büyüme de , uçuş da en fazla ihtiyaç duyduğu şeylerden birisi proteindir. Ayrıca bir kuşun dışarıdan alması gereken tüm amino asitleri içerir. Bitkisel proteinler hiçbir zaman hayvansal proteinlerin yerini tutamaz. Protein eksikliği yaşayan kuş tüy , gaga , üreme ve büyüme konularında çok büyük problemler yaşayacaktır.
Hücrelerin büyümesini , gelişmesini sağlayan protein değeri eksik olduğun da kuşlarınızda ölüm bile meydana gelebilir. Kuşlarınızda hastalık durumunda ki ani çöküşlere , kas kütle kaybına engel olur. K+K 3000 proteini piyasada ki diğer ürünlerden ayırıp zirvede taht kurmasına sebep olan şey %65,1 değerinde çok yüksek protein içeriyor olmasıdır.




 

Röhnfried Carni-Speed

carnispeed.webp

Röhnfried Carni Speed, kanatlı hayvanların enerjilerini artırmak ve performanslarını en üst düzeye çıkarmak için kullanabilecekleri bir takviye ürünüdür.
Bu ürün, L-karnitin içeriği sayesinde metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını arttırır ve aynı zamanda kanatlılarda kaslar için gerekli olan enerjinin üretimine katkı sağlar.Carni Speed'in en büyük avantajlarından biri, tamamen doğal bir ürün olmasıdır. Bu, kanatlıların vücutlarına zararlı kimyasallar almadan performanslarını artırabilecekleri anlamına gelir.


Röhnfried Avidress Plus Metabolizma İyileştiricisi​


11145-avidress-plus-01.jpg



Güçlü bir metabolizma sağlar.
Enfeksiyon riskini azaltır.
İçme suyu kalitesini ayarlar, pH değerini düşürür.
Ayrıca mineraller, eser elementler, kekik ve tarçın içerir.
Asit ile birlikte bu karışım sayesinde metabolizma verimliliğini olumlu etkiler.

Yarış, bakım, tüy dönemi ve kış döneminde daha fazla ihtiyaç vardır.


Röhnfried Energie-Öl​

11486-energie-oel.jpeg


Röhnfried firmasının üretmiş olduğu Enerji öl , birbirini tamamlayan yüksek kaliteli soğuk preslenmiş yağların karışımından gelen doğal bir enerji takviyesidir.
Balık yağı içeriği doymamış yağ asitleri sağlar ve lesitin pürüzsüz lipometabolizmayı sağlar.
Pirinç tohumu yağı içeriği ise kas gelişimini teşvik eder.
Kanatlı hayvanlarımızın normal doğasında bulunan fakat bizim veremediğimiz yabani tohumların , yararlı yağlarından faydalanmasını sağlar. Kas gelişimine doğrudan önemli bir katkısı vardır. Lesitin ve enerji kaynağıdır.

Lesitin, hücre zarının bileşeninde çok önemlidir. Su ile yağ arasındaki etkileşimi kolaylaştıran bir emülgatördür.. Emülgatörler, yağ ve su gibi normalde karışmayan bileşenlerin karışmasını ve pürüzsüz kalmasını sağlar.





 
Röhnfried Rozitol
images


✔Rozitol burnu temizler ve sıkışmış mukusun giderilmesini destekler.



Röhnfried Bio Air Fresh
images



Bio-Air-Fresh havayı iyileştirmek için çeşitli bitkisel distilatlar içerir. Bitkisel distilatların içerdiği esansiyel yağlar, hoş olmayan kokuları ortadan kaldırır ve aynı zamanda solunum yollarına da iyi gelir. İçerdiği kafur yağı fizyolojik mukus balgamını olumlu yönde etkiler. Ayrıca okaliptüs ve nane yağlarının solunum yollarında dolaşımı destekleyici etkisi vardır.


Röhnfried Moorgold Bağırsak Temizliği

moorgold.jpg



Moorgold , şifalı çamurun saf konsantresidir. Bağırsakta bulunan hümik asitler zararlı maddeleri bağlayarak vücuttan doğal atılımı teşvik eder. Yeni formülün içerdiği özel lifler Moorgold ile 2-3 beslenmeden sonra sert dışkılara neden olur ve sindirimi olumlu yönde etkiler. Moorgold'un yeni formülü jel benzeridir, bu da onu özellikle kullanıcı dostu ve verimli kılar.





Röhnfried Crop Milk Mama


images

CropMilk, yavrular için ek bir yemdir ve yetiştirme sonuçlarını optimize etmeye yarar. Özel bileşimi genç yavruların ihtiyaçlarına dayanmaktadır. Bunların optimum şekilde gelişmesi için yaşamın ilk günlerinde yüksek besin yoğunluğuna ihtiyacı vardır. Yüksek hayvansal protein içeriği, ideal amino asit bileşiminden dolayı yuvaların optimum şekilde büyümesini sağlar. Ek olarak, içerdiği probiyotikler, yavruların başlangıçtan itibaren sağlıklı bağırsak florası geliştirmesine yardımcı olur.





 
Kuşlarında Röhnfried takviyelerini kullanıp olumlu sonuçlar görenler buraya yorum yapabilirler ☺️👍🏻 Hangi ürünü kullanıyorsunuz ve kuşlarınızda ne gibi olumlu değişiklikler gördünüz?
Röhnfried BT amin Forte, entrobac, gervit w ve sedochol kullanıyordum. 5 ay kullandım o süreçte kuşlarım çok sağlıklıydı. Sonra çok vitamin iyi değildir sözüne inanıp bıraktım kullanmayı o dönemden 1 ay sonra kuşlarım hastalandı ve birini kaybettim. Normalde hastalansa da patates haşlaması falan atlatırlardı çabucak. Sonra veteriner düzenli kullanın dedi ve tekrar kullanmaya başladım. Ancak bir sorum var bu vitaminler bu aylarda sulukta ne kadar süre kalmalı ve suluğa gece mı yoksa sabah mı koymak daha sağlıklı olur?
 
Röhnfried BT amin Forte, entrobac, gervit w ve sedochol kullanıyordum. 5 ay kullandım o süreçte kuşlarım çok sağlıklıydı. Sonra çok vitamin iyi değildir sözüne inanıp bıraktım kullanmayı o dönemden 1 ay sonra kuşlarım hastalandı ve birini kaybettim. Normalde hastalansa da patates haşlaması falan atlatırlardı çabucak. Sonra veteriner düzenli kullanın dedi ve tekrar kullanmaya başladım. Ancak bir sorum var bu vitaminler bu aylarda sulukta ne kadar süre kalmalı ve suluğa gece mı yoksa sabah mı koymak daha sağlıklı olur?

Vitamin kuşlar için önemlidir her hafta 1 kez düzenli verilmelidir. Röhnfried takviyelerinin kullanım ölçüleri ile ilgili yazı hazırlayayım paylaşayım ordan okursunuz 👍🏻
Takviyeler en fazla 8 saate kadar sulukta durabilir olarak duyduk, ben Rohnfried'in bu konuda söylediği şeyler var mı araştırayım bulursam bunu da yazıya eklerim.
 
Vitamin kuşlar için önemlidir her hafta 1 kez düzenli verilmelidir. Röhnfried takviyelerinin kullanım ölçüleri ile ilgili yazı hazırlayayım paylaşayım ordan okursunuz 👍🏻
Takviyeler en fazla 8 saate kadar sulukta durabilir olarak duyduk, ben Rohnfried'in bu konuda söylediği şeyler var mı araştırayım bulursam bunu da yazıya eklerim.
Röhnfried in distribütörlüğünü yapan bir satıcı vardı ünlü. Karadeniz pet mı ne ben onlardan almıştım ürünleri. Onlar bana gervit w için 50 ml ye 5 damla haftada 1, BT amin e 50 ml ye 5 damla tüy dökümünde haftada 2 normal zamanda haftada 1, probiyotik için 50 ml ye 2 mercimek tanesi kadar haftada 1, sedochol için de 50 mlye 4 damla ancak 2 haftada bir 2 gün üst üste verin demişti. Belki sizede faydası olur ya da benim bildiğim yanlış bir şey varsa düzeltirsiniz diye düşündüm. Hazırlayacağınız yazıyı da sabırsızlıkla bekliyorum. 8 saate de uyacağım. Teşekkürler ☺️
 
Röhnfried in distribütörlüğünü yapan bir satıcı vardı ünlü. Karadeniz pet mı ne ben onlardan almıştım ürünleri. Onlar bana gervit w için 50 ml ye 5 damla haftada 1, BT amin e 50 ml ye 5 damla tüy dökümünde haftada 2 normal zamanda haftada 1, probiyotik için 50 ml ye 2 mercimek tanesi kadar haftada 1, sedochol için de 50 mlye 4 damla ancak 2 haftada bir 2 gün üst üste verin demişti. Belki sizede faydası olur ya da benim bildiğim yanlış bir şey varsa düzeltirsiniz diye düşündüm. Hazırlayacağınız yazıyı da sabırsızlıkla bekliyorum. 8 saate de uyacağım. Teşekkürler ☺️
Röhnfried'e mail attım,3 soru sordum cevap gelirse kaynağından öğrenmiş oluruz.
Bu arada Bt Amin Forte 50 ml suya 15 damla ekleniyor. Sedochol 50 ml suya 10 damla. 50 ml suya 1 pirinç tanesi kadar probiyotik.
Sizin ölçüler farklı. Konuyla ilgili yazı paylaşıcam kısa zamanda.
 
Röhnfried'e mail attım,3 soru sordum cevap gelirse kaynağından öğrenmiş oluruz.
Bu arada Bt Amin Forte 50 ml suya 15 damla ekleniyor. Sedochol 50 ml suya 10 damla. 50 ml suya 1 pirinç tanesi kadar probiyotik.
Sizin ölçüler farklı. Konuyla ilgili yazı paylaşıcam kısa zamanda.
Doğrusunu sabırsızlıkla bekliyoruz ☺️
 
 
Röhnfried Oregano - Schaffett
11479-oregano-schaffett-1.jpg

Oregano-Schaffett %45 oranında koyun yağından oluşmakta olup ayrıca kekik yağı ve keten tohumu yağı da içermektedir. Bu bileşim, rekabetçi uçuşlar, eğitim, üreme, yavruların yetiştirilmesi ve tüy dökümü için maksimum enerji tedarikini sağlar. Kekik yağı sindirim sürecini iyileştirir ve keten tohumu yağı doymamış yağ asitleri sağlar. Oregano-Schaffett ayrıca tozların emilmesi için de çok uygundur.



Röhnfried Elektrolyt 3Plus Kombine Elektrolit Karışımı
11308-elektrolyt-3plus-1.jpg



Elektrolyt 3Plus, vücut sıvısının hızlı bir şekilde normalleştirilmesi için nem kaybı sağlayan elektrolitlerin mükemmel bir kombinasyonudur. Suda çözünür ve deri değiştirme ve üreme sırasında ve ayrıca elektrolit kaybını telafi etmek için yarışma uçuşlarından sonra içme suyunda uygulanır. Elektrolit 3Plus dengeli bir su bütçesini destekler ve iyileşme süresini önemli ölçüde kısaltır. İçerdiği magnezyum ve potasyum kas ve kalp fonksiyonu için önemlidir.



Röhnfried Ro200 Ready - Probiyotik-Vitamin-Elektrolit Karışımı
11253-ro-200-ready-2.jpg

RO 200 ready toz prebiyotikler, elektrolitler,aminoasitler,enerji kaynakları,mineraller,eser öğeler ve multivitaminlerden oluşan hazır bir karışımdır. Güvercinlerin ihtiyaçlarına özel olarak mükemmel tasarlanmıştır ve uçuş gününe kadar form kazandırır.



Röhnfried Mumm - C Vitamini Enerji Verici
11499-mumm-1.jpeg

Röhnfried Mumm enerji ve glikojen inşa etmek için kullanılır, kolay sindirilebilir ve suda çözünür. Çeşitli karbonhidratlar sayesinde Mumm uçuştan sonra glikojen depolanmasını sağlar ve uçuş öncesi enerji depolar. Buna ek olarak, Mumm içerisinde çeşitli vitaminler ve potasyum, magnezyum içerir.



Röhnfried Avipharm Karaciğer Destekleyici-Gelişim Destekleyici
575_avipharm.jpg



Kuşlarda hızlı yenilenme ve güçlendirilmesi için esastır. Zengin Aminoasit , Elektolit ve Vitamin karışımıdır. Karaciğer fonksiyonlarını düzenler. Özelikle detoks için önemlidir. Genç kuşların güçlü ve hızlı büyümesi için çok önemlidir. Tüy döneminde , antibiyotik tedavisinden sonra ve üreme sırasında düzenli olarak Avipharm kullanın. Tüm kuşlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kuşların uzun süren stres durumunda yarışma dönüşleri, uzun yolculuklar, yorucu üreme sezonunda rahatlamaları için kullanabilirsiniz.




Röhnfried Badesalz - Banyo tuzu

50gr-rohnfried-badesalz-banyo-tuzu-642-large.webp

*Tüyleri parlatır
*Ölü deriyi döker
*Yeni deri oluşumunu hızlandırır.
*Ayakların pırıl pırıl temiz görünmesini sağlamakla beraber ayak sağlığı için çok önemldir.
*Kanatlarda oluşan tozun giderilmesini sağlayarak olası astım vakalarının önüne geçer.
 
Geri
Üst