Uğur GÜR
Meraklı Üye
01 - Irkı: Jumbo ( Kırma da olabilir)
02 - Cinsiyeti: Erkek
04 - Yaşı: 6.5-7 ay
05 - Sağlık Durumu: çok iyi
06 - Bilezik No: 2015 TKF
07 - Fiyatı: 50 TL (ya da yavru muhabbet ile takas olur)
08 - Geçerlilik Tarihi: satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: İstanbul Bağcılar 100.Yıl Mah.Veya çevresi
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslim
11 - İrtibat : 0506 638 71 73 veya özel mesaj atınız
14 - Açıklamalar:
Kuşum oldukça sağlıklı 40-45 Günlükken Levent ACAR ağabeyimden almıştım ilk aldığım günden bu yana çok iyi vitaminler ve Yemlerle besledim kendisini.Kuşun annesi Çekoslavak Babası Jumbo ' Dur cinsine Jumbo yazdım bu konuda tecrübeli Değilim ama Kuş babasının aynısı ve Jumbo olduğunu tahmin ediyorum(show değil yanlış anlasılmasın) yanlışım varsa affola.Kuş uçmayı pek sevmiyor genelde kafesinde kapısını açtıgım zaman da kafesin üstünde oynuyor arada bir uçuyor Çok uzun süre uçamıyor sağa sola çarpıyor ama bir sorun oldugundan değil yani normalde ucuyor kuş havada fazla dolasınca düşüyor aşağı dogru Acil iniş diyelim buna
.Kızgınlık belirtileri göstermeye başladı kafesinin içindeki oyuncaklara yürüyor
Satış sebebim ise ben ele alışık bir kuş istedim her zaman ve bunu maalesef ele alıştıramadım ilgilenemedim fazla onun için yavru bir kuş almak için kuşumu sahiplendirmek istiyorumç
02 - Cinsiyeti: Erkek
04 - Yaşı: 6.5-7 ay
05 - Sağlık Durumu: çok iyi
06 - Bilezik No: 2015 TKF
07 - Fiyatı: 50 TL (ya da yavru muhabbet ile takas olur)
08 - Geçerlilik Tarihi: satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: İstanbul Bağcılar 100.Yıl Mah.Veya çevresi
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslim
11 - İrtibat : 0506 638 71 73 veya özel mesaj atınız
14 - Açıklamalar:
Kuşum oldukça sağlıklı 40-45 Günlükken Levent ACAR ağabeyimden almıştım ilk aldığım günden bu yana çok iyi vitaminler ve Yemlerle besledim kendisini.Kuşun annesi Çekoslavak Babası Jumbo ' Dur cinsine Jumbo yazdım bu konuda tecrübeli Değilim ama Kuş babasının aynısı ve Jumbo olduğunu tahmin ediyorum(show değil yanlış anlasılmasın) yanlışım varsa affola.Kuş uçmayı pek sevmiyor genelde kafesinde kapısını açtıgım zaman da kafesin üstünde oynuyor arada bir uçuyor Çok uzun süre uçamıyor sağa sola çarpıyor ama bir sorun oldugundan değil yani normalde ucuyor kuş havada fazla dolasınca düşüyor aşağı dogru Acil iniş diyelim buna