Ü
Üye silindi 6768
Guest
2. gün oldu dişi kuş şakiri yanına yaklaştırmıyor şakir korkmaya başladı dişiden beklemelimiyim değiştirme imkanımda var 2. günleri bugün
konusan kusu ese atınca morali bozulıuyor ne esine nede size uyum saglayabiliyor bende denedim ese atarak kusu üzmeyin o kusun ilgisi sizsiniz sizle oyun oynamak için size sımarıyor o bence ese atmayın o kusu bende aynı hatayı yaptım ayırdım kusum bana asık cunku
eger kus evcilse es tutmada zorluk ceker siz onu sizden uzaga sakin ortama koyun sizi gormesin mumkunse esine odaklansi + ben muhabbet kuslarini yalniz bakmalarini tavsiye etmiyorum 2 yasinda kusa es almasaniz sizi elinizi esi gibi gorür elinize cikip abik sapuk hareketler yapar. hem doganin kanunu bu
eger kus evcilse es tutmada zorluk ceker siz onu sizden uzaga sakin ortama koyun sizi gormesin mumkunse esine odaklansi + ben muhabbet kuslarini yalniz bakmalarini tavsiye etmiyorum 2 yasinda kusa es almasaniz sizi elinizi esi gibi gorür elinize cikip abik sapuk hareketler yapar. hem doganin kanunu bu
ilerde anlarsın beni iyi akşamlar dilerim
Dişi kuşa zaman verin şakir gibi bi kuşa düşmüş![]()
Bu şakir neydi arkadaşgeliyorum gidiyorum konularda şakir , şakirin kafesi , şakir çimerken , şakirin avradı , şakir şakir şakir....
![]()