Salma yapmayı düşünüyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sefer CANDAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sefer CANDAN

Guest
Arkadaşlar benim eskiyen bu bilgisayar masasını atmak yerine fırsata çevireyim dedim. Resimde görülen bölmeye öntel alıp yada yapıp salma olarak kullanmak istiyorum ya da dört bölmeyi kullanmayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?Daha başka fikir ve çıkabilecek sorunlar hakkında yorum rica ediyorum. İyi forumlar herkese

Neden olmasın ölçüleri bana pekte küçük gelmedi yan taraftan yuvalık açar takarsınız öntel bir de altlarına tava vs aldınız mı güzel olur

Ölçü yazmayı unuttum. Uzunluk 100, yükseklik 56, derinlik 40.
Bu arada masayı yarıya böleceğim. Kafes çok aşağıda mı kalır öyle. Kuşlar için bi sıkıntı olmasın

Bu arada masayı yarıya böleceğim. Kafes çok aşağıda mı kalır öyle. Kuşlar için bi sıkıntı olmasın

Tam olarak anlamadım demek istediğinizi

Ilk resimdeki cifthanenin altından masayı yatay olarak bölücem. Yani cifthaneyi üzerine koyduğum yerin en altta olduğunu düşünün.Yeni yapacağım salma çok aşağıda kalır mı?

Peki üstlere göz alt kısıma da salma mı yapacaksınız ?

Altını keserseniz çok aşağıda olur bu şekilde güzel.

Bence dolabınız çok güzel ve kuşlarınız da böyle rahat 4 5 çift mi beslemeyi düşünüyorsunuz

kitaplık bölümünü ve tel kafes olan yeri büyük bir salma kafes tarzında düzenlersen bence daha güzel olur... benim düşüncem yerde kuşlar daha çook ürker... ve verimin az olur kafes yerden 1 m yüksekte olursa iyi olur...

Hocam bence asagıda kalır kuslar en 1 metre yukarıda olsun benım de öyle bı masam var pc masası kusun kafesı devamlı yanımda :D

Ilk resimdeki cifthanenin altından masayı yatay olarak bölücem. Yani cifthaneyi üzerine koyduğum yerin en altta olduğunu düşünün.Yeni yapacağım salma çok aşağıda kalır mı?

bence yatay degılde dıkey bolsenı daha mantıklı olmaz mı yuksek olur kuslar daha rahat eder bence tünek de bıraz falz koydunuzmu harıka olur.

Teşekkürler tavsiyeler için:) Kafamdakine yakın salmaların resimleri aşağıda...

Bir de günışığı yetersiz odada. Işık yandan vuruyo. Üretim için aydınlatmanın 14 saat fln açık olması gerektiğini okumuştum(?). Pvc ya da Mdf Lam kafes kullanan arkadaşlar aydınlatma hakkında ne derler merak ediyorum?

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:46 -->-> Daha önceki mesaj 13:41 --

Bence dolabınız çok güzel ve kuşlarınız da böyle rahat 4 5 çift mi beslemeyi düşünüyorsunuz
Evet 4-5 çift beslemeyi düşünüyorum. Ya bölmeli ya da salma yapıcam ama bölme bana daha yakın
Ben 4e bölünmüş şekilde olan kısmı kullanıcam sadece.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri