sarı jelimsi dışkı

Beyza Gül

Yeni Üye
kuşuma bir haftadır belirli aralıklarla b vitamini veriyorum. bugün ilk defa dışkısında sarı jelimsi bir şey gördüm. Sonraki dışkıları sarımsı/kahverengimsiydi ama jel değildi.
Üstünde köpük sıvı vardı. Baya enerjik iştahı yerinde hatta bu dışkıyı yaptıktan sonra da 2 kere yem yedi. İshal olduğunda rahatsızlık gösterirdi bi rahatsızlığı da yok. Yem markası versele laga. grit taşı kullanıyorum vitamin markası gold wings.

evde bağırış çağırış vardı durup bağırmaya odaklandı sonra kasılıp böyle dışkıladı stres kaynaklı olabilir mi

kuşuma bir haftadır belirli aralıklarla b vitamini veriyorum. bugün ilk defa dışkısında sarı jelimsi bir şey gördüm. Sonraki dışkıları sarımsı/kahverengimsiydi ama jel değildi.
Üstünde köpük sıvı vardı. Baya enerjik iştahı yerinde hatta bu dışkıyı yaptıktan sonra da 2 kere yem yedi. İshal olduğunda rahatsızlık gösterirdi bi rahatsızlığı da yok. Yem markası versele laga. grit taşı kullanıyorum vitamin markası gold wings.
Eczaneden georal elektrolit ve denflor probiyotik ( kırmızı kutu ) alın. Yarım suluğa ( 50 ml suya ) 2 mercimek tanesi kadar georal 1/3 saşe de denflor katarak verin. İlk suyu hazırlamadan önce 3-4 saat susuz kalsın. 3 gün sonra dışkı ve gelişmeleri paylaşın.

Eczaneden georal elektrolit ve denflor probiyotik ( kırmızı kutu ) alın. Yarım suluğa ( 50 ml suya ) 2 mercimek tanesi kadar georal 1/3 saşe de denflor katarak verin. İlk suyu hazırlamadan önce 3-4 saat susuz kalsın. 3 gün sonra dışkı ve gelişmeleri paylaşın.
merhaba şu an dışkı normale döndü renk ve yapı olarak yine de yapmamı tavsiye eder misiniz gözlemleyeyim mi? Teşekkürler🙏🏻

Denflor sağlıklı kuşlara bile verilmelidir. Georal opsiyonel olsun isterseniz alırsınız. Ama denflor ve genel kullanacağınız bir probiyotik alıp dönüşümlü kullanın derim.

Georal 3 gün üstüste, denflor sınırsız kullanabilirsiniz. Yan etkisi doz aşımı vs yoktur. Başka probiyotik alırsanız onu da haftalık programa dahil ederiz..

Sindirilmemiş yem gibi duruyor.

Kafes tabanına beyaz peçete serin gece yatmadan evvel,kuş sabaha kadar üstüne dışkılasın,buraya fotoyu atarsınız flaşsız çekip.
Kuşun güncel videosunu da paylaşın.
Streamable.com veya youtube kullanabilirsiniz

Geri