Taner ALTIN
Emektar Üye
01 - Irkı:Çekoslavak(sanırım)
02 - Cinsiyeti: Çift(dişi ve erkek)
03 - Yaşı:Erkek 14 aylık dişi ise 12 veya 13 aylık
04- Sağlık Durumu:maşallah çok iyi
05- Bilezik No:
06 - Fiyatı: 110 tl (fiyatta biraz oynama olabilir veya yavru sultan ile takas olabilir)
07 - Geçerlilik Tarihi:alınana kadar
08 - Satılan / Alınacak Şehir:Bursa içi
09 - Gönderilebilecek Mesafe: sadece şehir içi
10 - İrtibat Telefonu:05375273552(whatsapp tan mesaj atabilirsiniz)
11 - Mail Adresi:taneraltin16@hotmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi:
13 - Açıklamalar:Arkadaşlar çift muhabbet kuşum yaklaşık 6-7 aydır çiftler ve yumurtlamaları yakın diye düşünüyorum dişi sürekli yuvada ve çiftleşmeye çalışıyorlar ama acemi oldukları için kimi zaman dişi üstte oluyor kimi zaman yan bende tam anlayamadım
erkek ele alışkındır ve 6 yı geçik kelime biliyor net konuşuyor isterseniz video da atabilirim dişi ele alışık değil ama birşeyler verdiğinizde erkekle birlikte elinizden yer biraz ilgiyle alıştırılır diye düşünüyorum
ilgilenen arkadaşlarıma ve büyüklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bunlar da sıpaların fotoğrafları
02 - Cinsiyeti: Çift(dişi ve erkek)
03 - Yaşı:Erkek 14 aylık dişi ise 12 veya 13 aylık
04- Sağlık Durumu:maşallah çok iyi
05- Bilezik No:
06 - Fiyatı: 110 tl (fiyatta biraz oynama olabilir veya yavru sultan ile takas olabilir)
07 - Geçerlilik Tarihi:alınana kadar
08 - Satılan / Alınacak Şehir:Bursa içi
09 - Gönderilebilecek Mesafe: sadece şehir içi
10 - İrtibat Telefonu:05375273552(whatsapp tan mesaj atabilirsiniz)
11 - Mail Adresi:taneraltin16@hotmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi:
13 - Açıklamalar:Arkadaşlar çift muhabbet kuşum yaklaşık 6-7 aydır çiftler ve yumurtlamaları yakın diye düşünüyorum dişi sürekli yuvada ve çiftleşmeye çalışıyorlar ama acemi oldukları için kimi zaman dişi üstte oluyor kimi zaman yan bende tam anlayamadım

Son düzenleme: