Cihan UYĞUR
Onursal Üye

Yeni sisteme ayak uyduramadıkOo maşallah bereketli olsun Usta sablona göre acsaydin ya
ok ustaMaşallah Cihan usta.Hayırlı alışverişler. (Şablona göre ilan düzenlenirse alıcılar için faydalı olur. Baştaki kutular yanıltıcı olabiliyor.)
ilk başta forum ne hale gelmiş diyerek başlıyorum. hayırlı satışlar cihan.
bu arada gerçekten ne olmuş böyle. uzun zamandır girmiyordum yine girmem herhalde bu hali ile karşılaşınca. menuler kısayollar çok kötü olmuş.
Haklısın Ercanilk başta forum ne hale gelmiş diyerek başlıyorum. hayırlı satışlar cihan.
bu arada gerçekten ne olmuş böyle. uzun zamandır girmiyordum yine girmem herhalde bu hali ile karşılaşınca. menuler kısayollar çok kötü olmuş.
Kullanım zorlaşmış, konuların düzeni gitmiş. Eski hali daha kullanım dostuydu. Menü başlıkları tekrar ayarlanmalali daha daha bir sürü şey.Hayırlı satışlar gerçekten çok kaliteli kuşlar alana da satana da hayırlı olsun.
@Ercan YAŞAR bey forumunuzda bir hali değişim oldu site el değiştirdi ilan sistemimiz yeniden düzenleniyor yakında yeni sisteme aktif olacak biraz daha düzenlemeler oldu. fark ettiğiniz eksiklikleri hataları paylaşırsanız özelden telafi edilir herkezin bakış açışı farklıdır ne kadar eksiklik giderirsek o kadar kaliteli bi foruma sahip oluruz gelişme aşamasındayız