Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar daha yeniyim bilgi verirseniz sevinirim
Öncelikle merhabalar arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum.Bir dişi ve bir erkek muhabbet kuşu besliyorum dişimin bir eşi vardı 1hafta kadar oldu öldüğü yeni bir erkek muhabbet kuşu aldım kafeslerinde yuvalık var iyi anlaşıyorlar kızgın durumdalar ikisi de hareketli yeni aldığım erkek kuşumun gövdesinde boyuna oluşmuş bir çizgi var sanki burada okuduklarım kuruma hastalığı konusunda beni şüpheye düşürdü yem yemesi hareketleri falan yerinde dişinin de öyle kuşum kuruma hastasımıdır acaba ya da başka bir hastalığımı var bilemedim kuşlarımı ölen kuşumun kafesinde bakıyorum tüm ekipmanlarını sirke ve kaynar su ile dezenfekte ettim kuşum ölünce. Bu kuşlarım da hasta gibi de degiller hiç kabarık orurmuyorlar mesela ama şu kuruma hastalığından korkuyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Yorumunuz için teşekürler Evet oraları dolu iki kuşumda. ortadaki ciZgi beni şüphelendirdi elleyince kemiği belirgin olarak ele geliyor ama yan kısımları dolu.