Sevda papağanı hastalık ve gece ses çıkarması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuşumun normal gözü ve hasarlı gözü. Buyük bir sorun varmı. Göz damlasi kullaniyordum 1 2 gundur kullanmiyoruz daha iyi gibi. Baska bir sey gerekir mi kendiliginden düzelir mi. Fiziksel bir hasar mevcut diger kuşum yaraladı

Bugun gördüğü her şeyi yemeye çalışıyor. Koltuk üst baş telefon bilgisayar ne bulsa yemeye çalışıyor neden ki

Yemek yiyemiyor demekki. İlacın kaçıncı günü ? Elle beslemeyi biliyor musunuz kursaktan besleme.

Yemek yiyemiyor demekki. İlacın kaçıncı günü ? Elle beslemeyi biliyor musunuz kursaktan besleme.
dünden beri 1 tane tam daldarı bitirdi sürelki yiyor aslında ama kafesten çıkınca başka şeyleri yemeye çalışıyor. dal darı uzatınca onu da yiyor anlamaıdm bende. dün dediğiniz ilacı sipariş verdim daha gelmedi.

Bence eczaneden triflucan alıp yarım suluğa 6 damla şeklinde katarak verin. İlk ilaç getirdiğinizde ağzına 1 damla damlatın. Yediklerinden faydalanamayacak hale gelmiş.

Doksilin başlamamış mıydınız ?
evet doğru onu dediğiniz gün başlattık ama hiç su içmiyor bazen suluğuna kendim götürüyorum 1-2 damla içiyor o kadar
günde 2 kere suyunu değiştiriyoruz ama yinede içmiyor. Suluğundan şırınga ile çekip gagasına doğru damlatsak olur mu içmesi için

Dediğim gibi triflucan alın ikili tedavi yürütelim. Kuş yediğinden faydalanamıyor. Hastalık ilerlemiş. Suyuna ikisinden de katacağız yani. İlacı alır almaz ağzına bir damla damlatın mutlaka.

Geri