Ahmet TOPRAK
Paylaşımcı Üye
01-) IRKI:show
02-) CİNSİYETİ: erkek
03-) YAŞI:1 yaşından biraz büyük
04-) SAĞLIK DURUMU:çok iyi
05-) BİLEZİK NO:ev üretimi
06-) FİYATI: 225tl
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:1 ay
0
SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: ankara
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: alıcı ayarlarsa her yer
10-) İRTİBAT TELEFONU:05064770185
11-) MAİL ADRESİ:
12-)TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:08:00-21:30
13-) AÇIKLAMALAR: arkadaşlar evde özenle beslediğim kuşlarımın yavrusudur.İlan açma sebebim erkek sayısının çok artması hata son yeme düşecek yavrularımında büyük bir çoğunluğu erkek şans işte kuş hiç eşe atılmamıştır çok genç zaten genelde 1 yaşından sonra eşe atıyorum kuşları.Kuş haftada 3 kere profesyonel katkılarla harmanlamış orlux gold patee ve orlux frutii pate mamyla haftada 2 kere çimlendirilmiş tohum harmanı ile beslenmiştir diğer katkılarında fotoğrafını ekliyorum amaç alacak kişi sağlıklı beslendiğinden emin olsun şahsen ben çok önem veriyorum bu değere.
02-) CİNSİYETİ: erkek
03-) YAŞI:1 yaşından biraz büyük
04-) SAĞLIK DURUMU:çok iyi
05-) BİLEZİK NO:ev üretimi
06-) FİYATI: 225tl
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:1 ay
0

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: alıcı ayarlarsa her yer
10-) İRTİBAT TELEFONU:05064770185
11-) MAİL ADRESİ:
12-)TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:08:00-21:30
13-) AÇIKLAMALAR: arkadaşlar evde özenle beslediğim kuşlarımın yavrusudur.İlan açma sebebim erkek sayısının çok artması hata son yeme düşecek yavrularımında büyük bir çoğunluğu erkek şans işte kuş hiç eşe atılmamıştır çok genç zaten genelde 1 yaşından sonra eşe atıyorum kuşları.Kuş haftada 3 kere profesyonel katkılarla harmanlamış orlux gold patee ve orlux frutii pate mamyla haftada 2 kere çimlendirilmiş tohum harmanı ile beslenmiştir diğer katkılarında fotoğrafını ekliyorum amaç alacak kişi sağlıklı beslendiğinden emin olsun şahsen ben çok önem veriyorum bu değere.