B bello Yeni Üye Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 47 Tepkime puanı 9 2 Tem 2023 #1 Merhaba kuşum sıcaklardan dolayı bu şekilde ishal olması normal mi probiyotikle desteklemeyi düşünüyorum normalse Ekli dosyalar IMG_20230702_133541.jpg 330.7 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba kuşum sıcaklardan dolayı bu şekilde ishal olması normal mi probiyotikle desteklemeyi düşünüyorum normalse
T Tyyb Yeni Üye Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 14 Tepkime puanı 3 2 Tem 2023 #2 ölür bile, çok su içmiş hayvan sadece birşey yok sıcaklıyor olabilir onu ceyran olan yere koymayın
H Hypnos Meraklı Üye Katılım 4 May 2023 Mesajlar 191 Tepkime puanı 26 2 Tem 2023 #3 Tyyb' Alıntı: ölür bile, çok su içmiş hayvan sadece birşey yok sıcaklıyor olabilir onu ceyran olan yere koymayın Genişletmek için tıkla ... Kapı kapalı şekilde camı aralarsak bir sorun olmaz değil mi? Üşütmesinden korkuyorum ama oda çok sıcak oluyor.
Tyyb' Alıntı: ölür bile, çok su içmiş hayvan sadece birşey yok sıcaklıyor olabilir onu ceyran olan yere koymayın Genişletmek için tıkla ... Kapı kapalı şekilde camı aralarsak bir sorun olmaz değil mi? Üşütmesinden korkuyorum ama oda çok sıcak oluyor.