çok teşekkür ederm içime su serptinizHeyecan yapmayın, kör olmazDediğimi yapın.
İçi temiz bir sprey kutusu olsunçok teşekkür ederm içime su serptiniz
burada okumuştum bir damla sadece fayda sağlaması amacıyla vermek istedimSirkeyi neden ve nasıl veriyordunuz?
tamam sğolunİçi temiz bir sprey kutusu olsun![]()
Ağzına mı damlatıyordunuz? Hasta olmayan kuşun ağzına sirke damlatmayın. Yutağı yanabilir.burada okumuştum bir damla sadece fayda sağlaması amacıyla vermek istedim
yanlış yapmışım demekki ben tamamen fayda sağlaması amaçlı yapmıştım suyuna da mı katmamalıyımAğzına mı damlatıyordunuz? Hasta olmayan kuşun ağzına sirke damlatmayın. Yutağı yanabilir.
Kuş sağlıklı ise asla ağzına sirke damlatmayın. İsterseniz “haftada iki” olacak şekilde tam dolu suluğuna iki damla elma sirkesi damlatbilirsiniz. Kalan zamanlarda normal su. Dediğim gibi kuşta sağlıksız olan bir durum yoksa onu yoğun sirkeye maruz bırakmayın, dengeli olan vücut düzenini bozarsınız.yanlış yapmışım demekki ben tamamen fayda sağlaması amaçlı yapmıştım suyuna da mı katmamalıyım
sağolun bilgilendirdiğiniz için bundan sonra asla vermemKuş sağlıklı ise asla ağzına sirke damlatmayın. İsterseniz “haftada iki” olacak şekilde tam dolu suluğuna iki damla elma sirkesi damlatbilirsiniz. Kalan zamanlarda normal su. Dediğim gibi kuşta sağlıksız olan bir durum yoksa onu yoğun sirkeye maruz bırakmayın, dengeli olan vücut düzenini bozarsınız.