sizce bos muuu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Işıl KEGEÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pek anlamam ama okuduklarıma göre boş görünüyor. Daha iyi bilen birisi size yardımcı olur birazdan

daha 13 14 gün olmuş dostum bence bekle 1 hafta falan daha

bence 21 hatta mevsimler şartlardan dolayı 22 23 güne kadar beklemelisin

ama hiç damarlasma yok yaa cnm skkın ya iki oldu böyle

Yumurtalarla çokmu ilgilisiniz ? kuş rahatsız olup oturmuyor olabilir

hiç dısarıya cıkmıyo ki hep yatıyo masallah yumurtaların üzernde

hep yatyo sadece yem için cıkıyo o kddr

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:14 -->-> Daha önceki mesaj 22:06 --

yardım lütfennnnnnnnnnn

erkek yumurtaları dölleyememiş olabilir 14 günde çoktan yumurtanın siyahlaşması gerek...

şimdiye kadar döllemiş olması gerekiyordu yumurtalar boş bence bir kulukça daha deneyin ? kuşlar hangi ırktan ?

hiç müdahale etmeyin. kuşlar ne yapması gerektiğini bizlerden daha iyi biliyorlar inanın... yıllarca kendi çiftlerimden onlarca kez yavru aldım, kuluçkadaki kuş boş çıkan ya da döllenmeyen yumurtayı, kuluçka süresi geçtikten sonra içgüdüsel bir biçimde hissedip ya yuvadan atar ya da kırıp afiyetle yer. yemesi tercih sebebidir, yeni yumurtalar için gıda almış olur, güçten düşmez.

17 aralıkta ilk yumurtayı aldım demişsiniz, bu süreçte yuvanın kapağını ne kadar sürede bir açıp baktınız, yumurtalara hiç dokundunuz mu, bunlar çok önemli.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:29 -->-> Daha önceki mesaj 22:27 --

düzeltiyorum, fotoları görmemişim, direkt soruna odaklanmışım. bildiğim kadarıyla artık dişi yumurtaların üstüne yatmaz, onlara dokunmak kokularını değiştirir çünkü

ışıl bekle sen yinede bende kaç defa elledim yumurtaları ama dişi yattı yumurtalara halada yatıyor.

Halaa yatiyo yumurtalarin uzerine bu 2. Kuluckalari cikarsa ne zaman cikmasi lazim

Geri