Merhaba arkadaşlar,
Evimde yapmış mini üretim hanemle ilgili sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.
Alltaki resimde görmüş olduğunuz 4 kuş 1 kafeste bulunmaktadır. Beyaz olanlar erkek, yeşil dişi, iri mor olan da dişidir. Bu 4 kuş henüz eş tutmamıştır. Eş tutsunlar diye 4'ünü bir kafese koydum.
Sorularım
saygılar

EŞ TUTMUŞ ÇİFTİM

ÜRETİM KAFESİM

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:00 -->-> Daha önceki mesaj 13:04 --
Sanırım pek kale alınmadım
Evimde yapmış mini üretim hanemle ilgili sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.
Alltaki resimde görmüş olduğunuz 4 kuş 1 kafeste bulunmaktadır. Beyaz olanlar erkek, yeşil dişi, iri mor olan da dişidir. Bu 4 kuş henüz eş tutmamıştır. Eş tutsunlar diye 4'ünü bir kafese koydum.
Sorularım
- 1 Beyaz erkeklerden 1'i mor olana kusuyor 2 defa kuserken gördüm. Ancak sürekli bir öpüşme görmedim. Mor olan dişim sürekli yuvalığın önünde tünüyor. İçeriye bakıyor ancak girmiyor. Sizce bu iki kuşu ayırmalı mıyım?
- 2 Kuşlarım balkonda sıcaktan etkileniyor diye üzerlerine spreyle su sıkıyorum serinlesinler diye. Ancak bu eşlerin ilişkilerine zarar verir mi? Yani sıkarsam eşler arasında herhangi problem olur mu?
- 3 Yemlerine nijer tohumu koydum. 3 çay kaşığı 1 yemliğe koydum. Sizce fazla mı?
- 4 Kenevir tohumu aldım ancak. Forumlarda bir bilgiye ulaşamadım. Vermeli miyim. Ölçüsü nedir
saygılar

EŞ TUTMUŞ ÇİFTİM

ÜRETİM KAFESİM

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:00 -->-> Daha önceki mesaj 13:04 --
Sanırım pek kale alınmadım