renan
Meraklı Üye
Hayirli olsun insallah yumurta ve bebislerinizide goruruz tekrar hayirli olsun cok sevindimBakalım kısmet gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağı herkese keyifli formlar
Teşekür ederim bende çok sevindim ilk defa tatıyom bu duyguyu hep vidyolardan izliyoruk bize e nasib oldu.Hayirli olsun insallah yumurta ve bebislerinizide goruruz tekrar hayirli olsun cok sevindim![]()
Ben cok sahit oldum ama yumurta gec geldi ama olsun sabredince sonu guzel oluyor suan 3 yumurta var insallah devamida yolda darisi basinizaTeşekür ederim bende çok sevindim ilk defa tatıyom bu duyguyu hep vidyolardan izliyoruk bize e nasib oldu.
İnşallah kardeşim beklemeye devam hep sabır sabır başka yapacak birşey yok. Senin çiftleştikten sonra kaç gün sonra geldi ilk yumurta.Ben cok sahit oldum ama yumurta gec geldi ama olsun sabredince sonu guzel oluyor suan 3 yumurta var insallah devamida yolda darisi basiniza![]()
amin ben aldim ilk gun ciftlesdi ama ortamda ses cokdu rahat dillerdi 15 gun kadar sonra bos odaya aldim aldikdan 15 gun sonra ilk yumurta geldi her ciftlesme yumurta vermez onemli olan onlara uygun ortamin hazirlanmasi sonrasinda yumurta kesinlikle geliorİnşallah kardeşim beklemeye devam hep sabır sabır başka yapacak birşey yok. Senin çiftleştikten sonra kaç gün sonra geldi ilk yumurta.