MevlütŞimşek
Meraklı Üye
Arkadaşlar kuşum hasta olduğu için suyunda antibytk var. ama suyu içip içmediğini tabiki pek göremiyoruz. su içmesi için bal dışında önerisi olan varmı.
Arkadaşlar kuşum hasta olduğu için suyunda antibytk var. ama suyu içip içmediğini tabiki pek göremiyoruz. su içmesi için bal dışında önerisi olan varmı.
Eritromiycin etken maddesini denediniz mi
Hocam bildigim kadariyla eritromisin akne tedavilerinde kullaniliyor , bir nevi kurutucu dezenfektan gibi , siz ne icin kullanacaktiniz?
Öncelikle geçmiş olsun.
Şimdi hep ilaçları yada mineralleri vitaminleri felan öncelikle suyla içmesini sağlamaya çalışıyoruz. Misal bende avisol var ve ortalama bir su kabına 2,5ml koyarak verin diyor. Benim kuşun ben pek su içtiğini görmüyorum. Vitamini aldığından emin olmak için çok az bir yeme bu vitaminden eklesem nasıl olur? Yani 2,5ml deilde 3-4 damla vitamini çok az suyla karıştırıp bu suyuda yemlerle karıştırıp ıslanan bu yemleri kuşuma elden yedirsem..! Tabi aynı şekilde ilaçta verilebilir die düşünüyorum. Benim kuş su içmiyor olabilir ama elde bulduğu yulafa asla hayır demiyor.
Sizin görmediğiniz zamanlarda mutlaka içiyordur
LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle içiyordur ama ya içmiyorsa..Artık suluğu ölçmeye başlıycam. Bir suluk daha almam lazım ama. Aynı seviyede ikisinide doldurup birini kafese birini kafesin yanına koyıcam. Sabah çıkarken ikisinide ölçücem. Akşama belli olur içiyor mu içmiyor mu?
![]()
eritrom kullaniyorum su anda. gunde iki uc kere ilacli suyu tazeliyorum. bu gece ictigini gordum suyu sukuriyilesmemesi ihtimaline karsi bi endise oluyor insanda. suyu yani ilavci yeterince almasini istiyor insan. vitamin meselesi bu kadar elzem bisey degil vitaminli suyu icmese bisey olmaz ama antibyotigi almazsa hastalik devam eder.