Sultan papağanı ve ayna

minnoşumm

Yeni Üye
Merhaba sultanların kafesinde ayna olmaması gerektiğini okudum, benim sultanım omzumdayken bazen dolabımın aynasından kendini görünce mutlu olur gibi konuşmaya melodili ötmeye başlıyor, bende 1-2 dk izin veriyorum, yapmamalımıyım, arada sırada böyle kendisiyle konuşsa sorun olmaz diye düşündüm ama yinede kafama takıldı

Merhaba sultanların kafesinde ayna olmaması gerektiğini okudum, benim sultanım omzumdayken bazen dolabımın aynasından kendini görünce mutlu olur gibi konuşmaya melodili ötmeye başlıyor, bende 1-2 dk izin veriyorum, yapmamalımıyım, arada sırada böyle kendisiyle konuşsa sorun olmaz diye düşündüm ama yinede kafama takıldı
Tek derdi kensiyle konuşması olsun 😂 sorun olmaz merak etmeyin.

Tmm ozaman 😊 buarada dediğiniz gibi probiyotik başladik, bunun yanında Röhnfried markasının gervit-w ve bt amin forte başladik, inşallah iyi gelecek minnoşuma

Kesinlikle iyi gelir hastalanma ihtimali azalır. Tüy dönemi gerwit w ve bt her birinden ayrı günlerde haftada 2 kez ( toplam 4 gün )
Normal dönemlçde her birinden haftada 1 kez.
Probiyotik iki günde bir verebilirsiniz. Başka takviyeyle aynı suya katmanızda sakınca yok

Geri