sultan papağanım başını döndüremiyor

Salmonella olabilir,dışkılar nasıl?
Ankara için uğur pet kliniği öneriliyor Çankaya da

Ses çıkmayınca dayanamadım. Sadece Kus konusunda uzmanlig8 olan bi veterinere goturdum. Tetkikler icin burda kalacak tedaviye de baslayacagiz dedi.

Ses çıkmayınca dayanamadım. Sadece Kus konusunda uzmanlig8 olan bi veterinere goturdum. Tetkikler icin burda kalacak tedaviye de baslayacagiz dedi.
Muhtemelen salmonella. Veya ciddi vitamin veya mineral eksikliği var. Takviye veriyor muydunuz ?

Sorunun temelinde o var demekki. Siz her gün bulgur pilavı yeseniz beslenmiş olur musunuz ?

Sorunun temelinde o var demekki. Siz her gün bulgur pilavı yeseniz beslenmiş olur musunuz ?
Vitamin ek vermemekte hataliyiz ama yem surekli onlerinde yemeseler bile. Sadece bizim yemek yememizi bekliyorlar yumurta pismesini pilav gelmesini bekliyorlar. Sadece yeme mecbur biraksan da bagirarak yumurta istiyorlar.

Takviye vermiyoruz zaten yem falan yemiyorlardi. Pilav makarna ve cok az bazen de dal darı. Kuş kumu sadece yiyorlar yanindaki yemden yemiyorlardi. Biz ne yesek onu bekliyorlardi
Pilav mı 🙄
Kuşlara bu gıdaları veremezsiniz. Kuşun beslenme programı yanlış. Yetersiz beslenme ve yanlış beslenme var.
Kuşun son dışkılarını paylaşınız.
Her kuşa bakıyorum diyen veteriner kuş alanında uzman olmuyor buna dikkat edin tavsiyem.
Tetkiklerde patojen hastalık çıkmazsa, nörolojik olabilir. Yetersiz ve yanlış beslenme söz konusu olduğu için,mineral vitaminlerinde sorunlar olabilir.
Kanatlı oil prozim plus probiyotik, Röhnfried Gerwit-w multivitamin(20-30 ml),Sedochol(30 ml),Carni speed(30 ml),Bt Amin forte(30 ml)
alın. Versele Laga pelet yem de alın.
Kanatlı oili kendi sitesinden alabilirsiniz. Diğerlerini bölünmüş olarak Grpet ürünleri sitesinden temin edebilirsiniz.
Ürünleri alırsanız buraya yazın size uygun bir program yapılsın.

Pilav mı 🙄
Kuşlara bu gıdaları veremezsiniz. Kuşun beslenme programı yanlış. Yetersiz beslenme ve yanlış beslenme var.

Her kuşa bakıyorum diyen veteriner kuş alanında uzman olmuyor buna dikkat edin tavsiyem.
Tetkiklerde patojen hastalık çıkmazsa, nörolojik olabilir. Yetersiz ve yanlış beslenme söz konusu olduğu için,mineral vitaminlerinde sorunlar olabilir.
Kanatlı oil prozim plus probiyotik, Röhnfried Gerwit-w multivitamin(20-30 ml),Sedochol(30 ml),Carni speed(30 ml),Bt Amin forte(30 ml)
Kanatlı oili kendi sitesinden alabilirsiniz. Diğerlerini bölünmüş olarak Grpet ürünleri sitesinden temin edebilirsiniz.
Kuşumu eve gonderdiginde hepsini alacagim. Buradan tekrar yardim isterim o zaman cok tesekkurler.

Pilav mı 🙄

Dışkısından örner alip patolojik inceleme yapmış ve kursak mantarı kaynakli bi tepkime yapmis dedi.

Evet mantar da sinir sistemini etkileyen ve felç yapabilen bir hastalık.
O zaman antifungal ilaç kullanımına başlamak lazım.
Şu anda veterinerde gozetim altinda tedavisi başlamış. Ankara Kavaklıdere veterinerde Ümit bey ilgileniyor. Iyi diyorlar ama tecrube etmedim daha once.

Teşhisi doğru olsun yeter. Dışkı resmi var mı vete gitmeden önceki son dışkıları ?

Veterinerinizle irtibatta olun,hangi ilaçları ne dozajda kullandığını sorup öğrenin. Kursak mantarı derken candida mı aspergillus mu megabakteri mi,hangi mantar türü var..

Geri